fbpx

SYM EE1, 2019: Δυναμικά… ηλεκτρικό

Υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό σκούτερ

Καθόλου “ηλεκτρικό” δεν φαίνεται το σκούτερ που παρουσίασε πρόσφατα η SYM, μιας και η εμφάνισή του παραπέμπει περισσότερο σε σπορ κατασκευή, ξεφεύγοντας από τις ισχνές, “αδύναμες” στην όψη προτάσεις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Το SYM ΕΕ1 είναι ένα στοίχημα για την έμπειρη στο χώρο των σκούτερ εταιρία και το λογικό επόμενο βήμα προς το μέλλον, το οποίο επιτελεί με τον καλύτερο τρόπο.

Την είδηση ότι η ταϊβανέζικη SYM θα έμπαινε σύντομα στο χώρο των ηλεκτρικών με μια αξιόλογη πρόταση το είχαμε δημοσιεύσει κατ’ αποκλειστικότητα εδώ και επτά μήνες (πατήστε εδώ), μιας και ήταν δέσμευση του προέδρου της εταιρίας.

Ο καιρός ήρθε, μαζί του έφτασε και το σαλόνι του Μιλάνου και ιδού που η SYM κράτησε την υπόσχεσή της με τον καλύτερο τρόπο.

Το SYM ΕΕ1 είναι ένα concept (πρωτότυπο) σκούτερ σχεδιασμένο από τον ιταλικό οίκο CAR STUDIO και αυτό φαίνεται από τις εμπνευσμένες γραμμές του ηλεκτρικού σκούτερ που ξεχωρίζει από το αιχμηρό και χαμηλό “μούτρο” και τις “δυνατές” γραμμές σε όλο το σώμα του.

Το SYM ΕΕ1 δεν είναι ένα τυχαίο ηλεκτρικό σκούτερ, αλλά ένα δίτροχο μοντέρνο, υψηλής απόδοσης που ζυγίζει 170 kg με τις μπαταρίες.

Οι τρόποι λειτουργίας του είναι τρεις : ο οικονομικός Eco που φτάνει μέγιστη ταχύτητα 90 km/h, η Normal που η ταχύτητα αυξάνεται στα 110 km/h και η Power κατά την οποία επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση, δηλαδή τα 130 km/h. Τη μέγιστη αυτονομία που είναι τα 100 χιλιόμετρα την επιτυγχάνει με σταθερή ταχύτητα 50 km/h.

Στον αυτοκινητόδρομο με σταθερή ταχύτητα 100 km/h η αυτονομία πέφτει στα 50 χιλιόμετρα, ενώ με μικτή οδήγηση φτάνει τα 65. Οι μπαταρίες του είναι Li-ion 102V/52 Ah.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το SYM ΕΕ1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ