fbpx

GOODYEAR e-GO2, 2017: Ήρθε στην Ελλάδα

Τρίτροχο και ηλεκτρικό μαζί

Έφτασε το Goodyear e-Go2, το μικρό ηλεκτρικό 3τροχο σκούτερ στην Ελλάδα, κι αφού πρώτα το είδαμε στην έκθεση μοτοσυκλέτας, άρχισε να πωλείται στην αγορά.

Η εταιρία υπόσχεται επιδόσεις ίδιες με ενός 50αριού με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Με παιχνιδιάρικη εμφάνιση που το κάνει πολύ συμπαθητικό γχρώματα που τραβούν το μάτι το Goodyear e-Go2 ζυγίζει – όσο ένα 50άρι και πάλι – 90 κιλά και μπορεί να προσφέρει αυτονομία 45 – 65 χιλιόμετρα.

Ηλεκτρική, καθημερινή μετακίνηση με τελική 45 km/h, πράγμα που σημαίνει ότι το Goodyear e-Go2 δεν θα πρέπει να απομακρύνεται πολύ από την πόλη και προορίζεται για μικρομετακινήσεις (αν και στο βιντάκι που παραθέτουμε βλέπουμε να κινείται και σε χωματόδρομους).

Ο κινητήρας είναι της Bosch χωρίς ψήκτρες (brushless) τοποθετημένος στον πίσω τροχό με ισχύ 1,5 kW και τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 60V και 26 Ah. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και επαναφορτίζεται σε 3-4 ώρες με φορτιστή 4 Αμπέρ.


Η ανάρτηση και η διεύθυνση των δυο μπροστινών τροχών γίνεται ψαλίδια, που συνδέονται με ένα αμορτισέρ τοποθετημένο σε οριζόντια θέση.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και το Goodyear e-Go2 εκτός τους μηδενικούς ρύπους που εκπέμπει, είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση, τη στιγμή που ο τρίτος τροχός προσφέρει περισσότερη ασφάλεια.

Η τιμή του Goodyear e-Go2 δεν είναι χαμηλή, βρίσκεται κοντά στα 4.000 ευρώ και την αντιπροσώπευση των ηλεκτρικών σκούτερ έχει αναλάβει η εταιρία Brilis Co. που βρίσκεται στην οδό Παπαφλέσσα 70, 111 46 στο Γαλάτσι

Περισσότερες πληροφορίες: itrike.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ