fbpx

YAMAHA AEROX 155 ABS: Για Ευρώπη;

Εμείς λέμε ότι θα έρθει

Το ότι το Yamaha Aerox NVX 155 ABS θα έρθει στην Ευρώπη είναι δική μας μαντεψιά, δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής που να αναφέρουν κάτι τέτοιο. Διαβάστε όμως γιατί πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Το Yamaha Aerox NVX 155 ABS είναι μικρό, έχει “αθλητικό” παράστημα και αποτελεί ότι πιο hot έχει να επιδείξει η γιαπωνέζικη εταιρία των τριών διαπασών στην κατηγορία των σκούτερ στην νοτιοανατολική Ασία και ιδιαίτερα στο Βιετνάμ που κατασκευάζεται.

Έχει ψηλό τούνελ και 14άρηδες τροχούς, επιθετικό μπροστινό τμήμα, αέρα supersport και κυρίως έναν κινητήρα διαμάντι. Εκτός από το ότι διαθέτει τεχνολογία μειωμένων εσωτερικών τριβών Blue Core, είναι 4βάλβιδος, έχει μεταβλητή ενεργοποίηση βαλβίδων και start&stop!

Tα έχει όλα με λίγα λόγια, αφού είναι ο πιο εξελιγμένος κινητήρας για σκούτερ στον κόσμο στα 150 κυβικά, ενώ τώρα στην έκδοση Premium διαθέτει και ABS στον μπροστινό τροχό (ταμπούρο, δυστυχώς, στον πίσω). Επίσης οι δυο προβολείς έχουν λάμπες τεχνολογίας LED, όπως και το οπίσθιο φωτιστικό σώμα.

Aν τα βάλετε όλα αυτά μαζί, τότε οι προδιαγραφές Euro4 δεν είναι καθόλου μακριά. Κι αν κάποιος παρατηρήσει τους “μικρούς” τροχούς του Yamaha Aerox NVX 155 ABS (μικρούς για τους ευρωπαίους που προτιμούν τους 16ρηδες) υπενθυμίστε του ότι το ίδιο ισχύει και για το best seller Honda PCX 125/150…

Το πίσω ελαστικό του Yamaha Aerox NVX 155 ABS είναι 140άρι και το μπροστινό 110, κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος 25 λίτρων, η οθόνη οργάνων είναι LCD 5,8 ιντσών και αντί για κλειδί, υπάρχει smart key.

Η τιμή του Yamaha Aerox NVX 155 ABS στο Βιετνάμ είναι κοντά στις 2.000 ευρώ, ενώ αν έρθει στην Ευρώπη υπολογίστε την να ανεβαίνει τουλάχιστον κατά 800 ευρώ. Λέμε εμείς… Για να δούμε αν το μέλλον μας διαψεύσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ