fbpx

SYM ROAD TRIP, ADRIATIC 2016: Ο γύρος της Αδριατικής με σκούτερ

Το μεγάλο ταξίδι με σκούτερ ήρθε ξανά

Εικοσιπέντα τυχεροί συνεργάτες της SYM θα διασχίσουν τις χώρες που βρέχονται από την Αδριατική θάλασσα για μια παραπάνω από μια βδομάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου πάνω στα σκούτερ της ταϊβανέζικης εταιρίας.

Επτά χώρες, 25 σκούτερ και 3.000 km, για 3η συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει ένα 9ήμερο test event για τους αναβάτες και τα scooter της. Εικοσιπέντε σκούτερ της SYM, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν από τα Μετέωρα και μέσω Ηγουμενίτσας θα περάσουν απέναντι στην Ανκόνα της Ιταλίας.

logo_roadtrip2016

Μία διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων, χαράχθηκε μέσα από Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Αλβανία, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του δικτύου να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scooters της SYM και να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις, με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και κατά συνέπεια την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού για τις δυνατότητες των scooter της SYM.

ROADTRIP_AFISA2016_final_NEW

Ξεχωριστή στιγμή θα είναι η παρακολούθηση του αγώνα MotoGP στην πίστα του Misano, που θα συμπέσει με την 3η ημέρα του ταξιδιού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip2016.sym.gr, ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα προηγούμενα ταξίδια της SYM στο www.roadtrip.sym.gr

roadtrip2016_logo_black

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ