fbpx

SYM MAXSYM TL 500: Στην παραγωγή!

 Έρχεται στο σαλόνι της EICMA

Ένα ολοκαίνουργιο maxi scooter μεγάλου κυβισμού και μάλιστα δικύλινδρο θα παρουσιάσει σαν μοντέλο παραγωγής η SYΜ στο σαλόνι της EICMA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως 11 Νοεμβρίου στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το “καλύτερο σκούτερ που έχει φτιάξει ποτέ η SYM” σύμφωνα με την ίδια την εταιρία θα ονομάζεται SYM Maxsym TL και θα έχει κινητήρα 465 κυβικών.

Πρόκειται για ένα σκούτερ που η εταιρία με έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο των σκούτερ, ετοιμάζει εδώ και χρόνια, κάνοντας το κοινό του να αδημονεί για την επίσημη παρουσίασή. Θα είναι η πρώτη φορά που η SYM παρουσιάσει δικύλινδρο κινητήρα σε σκούτερ και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι το σημαντικό αυτό βήμα γίνεται με πολλή προσοχή.

Το SYM Maxsym TL με κομψές γραμμές που θυμίζουν παλαιότερο Yamaha TMAX, σχεδίασμένο από ευρωπαϊκό οίκο, σπορ και μεσαίων προς μεγάλων διαστάσεων.

Ο κινητήρας βιδώνεται σταθερά πάνω στο ενισχυμένο πλαίσιο χωροδικτύωμα και διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και σύμφωνα με την εταιρία διαθέτει υγρό συμπλέκτη, άρα ενσωματώνει νέες τεχνολογίες αιχμής. Έχει 8 βαλβίδες, και είναι DOHC (δύο εκκεντροφόρων), με 465 cc και ιπποδύναμη σχεδόν 40 ίππων.

Η μονή πίσω ανάρτηση ρυθμίζεται σε έξι θέσεις, ενώ το πιρούνι είναι ανάποδο. Μεγάλο είναι το μεταξόνιο στα 1.550mm και η κατανομή βάρους είναι μοτοσυκλετιστική 50/50.

Μπροστά υπάρχουν δύο δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου με 4 έμβολες ακτινικές δαγκάνες και ABS.

Καλά νέα λοιπόν για τους φίλους των τεχνολογικά εξελιγμένων σκούτερ, αλλά και των maxi scooter -GT που σύντομα θα έχουν μία ακόμα επιλογή, ευελπιστώντας πάντα να παραμείνει σε λογικά πλαίσια η τιμή του.

Περισσότερες πληροφορίες για το SYM Maxsym TL 500 θα έχουμε σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ