fbpx

SUZUKI ADDRESS 110i, TOURING: Eμφανίστηκε πρωτότυπο

Ταξίδια με 110 κυβικά

Είστε έτοιμοι για περιπέτεια; Για το μεγάλο ταξίδι, για εμπειρίες στους δρόμους του κόσμου; Κανείς δεν έχει πει ότι για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πολλά κυβικά. Κανείς… Και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία η Suzuki παρουσίασε πρόσφατα ένα πρωτότυπο σκούτερ τουριστικού προορισμού που βασίζεται πάνω στο γνωστό μας Suzuki Address UK 110.

H έμπνευση για να τροποποίησει κάποιος το σκούτερ του μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από των υπολοίπων, κι αυτό το βλέπουμε καθημερινά.

Η Suzuki Ινδονησίας παρουσίασε στο σαλόνι της Τζακάρτα ένα σκούτερ, που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη μορφή του και ντύθηκε με αξεσουάρ που συνήθως συναντάμε σε μοντέλα sport touring.

Suzuki-Address-1
Το σχήμα του
Address 110 έχει αλλοιωθεί σε βαθμό που μοιάζει με κάτι άλλο, σαφώς μεγαλύτερου κυβισμού. Υπάρχει μια μεγάλη ζελατίνα στο ρύγχος, καθώς και πλαϊνές βαλίτσες ενσωματωμένες δεξιά και αριστερά.

Παράλληλα το scooter έχει δεχθεί βελτιώσεις σε πολλά σημεία. Από το πιρούνι (που είναι ανάποδο με χρυσά στελέχη), τα ελαστικά 100/80 πίσω και 90/80 μπροστά, τον αντίστοιχο δίσκο με δαγκάνα 4 εμβόλων, τιμόνι σωληνωτό, σέλα, σχάρα, όργανα, κ.λπ.

Suzuki-Address-2

Παρ’ όλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του σαλονιού η Suzuki αποκρίθηκε ότι αφορά μοντέλο έκθεσης, πρωτότυπο. Με δεδομένες όμως τις αντιδράσεις του κοινού, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει απόφαση για μικρή παραγωγή.
Τουριστικό σκούτερ 110 κυβικών είχατε ξαναδεί; Ούτε κι εμείς. Ε, είδαμε τώρα…

Πηγή: Otomania.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ