fbpx

SCOOTER RALLY ANTOXHΣ 2016: 550 χιλιόμετρα, 3 νομοί

featΜε στόχο τη χαρά της οδήγησης

Με μεγάλο χορηγό την εταιρία SYM-Γκοργκόλης και τίτλο “Ταξιδεύοντας στα χνάρια της Ιστορίας” διοργανώνεται από το Scooter Club Hellas διήμερο οδοιπορικό με σκούτερ που θα διεξαχθεί την 28η και 29η Μαΐου 2016 στους νομούς Αττικής, Κορινθίας και Αργολίδας

logorally

Το Scooter Rally Aντοχής 2016 δεν έχει κανενός είδους αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης όπως δηλώνουν σε δελτίο τύπου : δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημία επέλθει στον συμμετέχοντα αναβάτη ή στον τυχόν συνεπιβάτη ή σε τρίτο που τυχόν προκληθεί από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αυτής”.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενοι κατά περίπτωση κανόνες του Κ.Ο.Κ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποχρεωτικά να φορούν κράνος.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να οδηγήσουν πολλά χιλιόμετρα, να διασκεδάσουν, να φωτογραφήσουν και να χαρούν τις ομορφιές της διαδρομής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές: “Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος οδηγός, ανεξαρτήτως μάρκας scooter, τύπου και κυβισμού. Επίσης μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε άλλο δίτροχο. Οι οδηγοί μπορεί να είναι από συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες, έως αρχάριοι που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες ή του πιθανόν καινούργιου δίτροχού τους. Μπορούν επίσης να έχουν και συνεπιβάτη, απόφαση πράγματι γενναία, που δείχνει ‘αντοχές’. Κατά την διάρκεια του Scooter Rally Αντοχής, θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι θα νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, αναγνώριση σωστής πορείας κλπ”.

2

Νικητής δεν αναδεικνύεται αυτός που θα ολοκληρώσει πιο γρήγορα τη διαδρομή, αλλά εκείνος που θα καταφέρει να συλλέξει τις σωστές φωτογραφίες από σημεία κλειδιά της διαδρομής, θα δώσει τη σωστή λύση στους γρίφους που θα του δοθούν και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στα παιγνίδια που θα συμμετέχει.

Για να θεωρηθεί ότι ο συμμετέχων ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση, πρέπει να αποστείλει τις ζητούμενες φωτογραφίες στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 00:00.

Σημείο εκκίνησης θα είναι τα κεντρικά γραφεία της χορηγού εταιρείας SYM ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. (που βρίσκονται στη Καλλιθέα και επί της οδού Θησέως 312).

Τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν είναι περίπου 550χλμ.

Διαδρομή πρώτης ημέρας 276 χλμ. Τερματισμός στο Τολό

Διαδρομή δεύτερης ημέρας 239 χλμ. Με τερματισμό στο Λουτράκι

Περισσότερες πληροφορίες: forum.scooterclubhellas.gr ή στη σελίδα www.facebook.com/scooterallygr, όπως επίσης και στο email [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ