fbpx

MOTOKOUZIS: Νέα ελαστικά Metzeler Roadtec Scooter

Κορυφαία επιλογή στα ελαστικά σκούτερ

Τα Metzeler Roadtec Scooter είναι τα νέα ελαστικά τεχνολογικής αιχμής για σκούτερ που διαθέτουν προσαρμοστικότητα και ευελιξία, και είναι ικανά να αντιμετωπίσουν τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και διαφορετικούς τύπους ασφάλτου σε διαδρομές εντός ή εκτός πόλης. Τώρα μπορείτε να τα βρείτε στο Γαλάτσι στο κατάστημα Moto Kouzis.

Τα Roadtec Scooter προορίζονται για όλους τους τύπους σκούτερ, με διαμέτρους τροχών που κυμαίνονται από τις 10 έως τις 16 ίντσες.

Το ελαστικό Metzeler Roadtec Scooter (διαβάστε εδώ την πλήρη ανάλυσή του καθώς και τις υπάρχουσες διαστάσεις) διατίθεται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των αναβατών σκούτερ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την υψηλότερη πρόσφυση και την προσαρμοστικότητα σε κάθε χρήση και εποχή, την άνεση και την ασφάλεια ακόμα και σε επιφάνειες ασφάλτου που έχουν χαμηλό συντελεστή τριβής.

Το εξειδικευμένο κατάστημα-βουλκανιζατέρ ελαστικών Moto Kouzis στο νούμερο 41 της Λεωφόρου Γαλατσίου διαθέτει όλες τις διαστάσεις των Metzeler Roadtec Scooter σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες: Μoto Kouzis, Παναγιώτης Κουζής, Γαλατσίου 41, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ: 210 8541317, www.motokouzis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ