fbpx

KYMCO XCITING R 300i UBS: Προσφορά τοις μετρητοίς

H πρόταση στα maxi scooter 300άρια

Με το σλόγκαν “Η λύση είναι μία και συναρπαστική” προωθεί το σκούτερ της Kymco Xciting R 300i UBS η αντιπροσωπεία Moto Trend.

H οικογένεια σκούτερ της Kymco με το όνομα Xciting είναι γνωστή στην Ελλάδα από πολλά μέλη της και ειδικά από το best seller 300αρι maxi scooter Xciting R, που διανύει την τρίτη του γενιά και είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Το Kymco Xciting R 300i UBS είναι μια από τις πιο καλές προτάσεις της αγοράς που μπορεί να αποκτήσει κάποιος στην κατηγορία των 300 κυβικών.

Με χαρακτηριστικά την άνεση αναβάτη-συνεπιβάτη, την οδική συμπεριφορά, τα φρένα με τους τρεις δίσκους και το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας, τη συνολική ποιότητα κατασκευής και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια τιμή που με πληρωμή τοις μετρητοίς φτάνει τα 3.780€ (+156,65€ τέλος ταξινόμησης).

Εναλλακτικά, η απόκτησή του Kymco Xciting R 300i UBS μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στοτηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ