fbpx

KYMCO RACING S 125: Μέσα στο φυσικό του περιβάλλον

Racing το βάφτισαν, στους αγώνες το έριξαν…

Πριν από λίγο καιρό είχαμε παρουσιάσει – όπως συχνά φροντίζουμε να κάνουμε, παρέχοντας στους αναγνώστες μας σφαιρική, παγκόσμια ενημέρωση γύρω από τα σκούτερ – το νέο μοντέλο της Kymco για την Tαϊβάν, το Kymco Racing S 125. Μπορεί τo sport σκούτερ να μην ήταν “τόσο σπορ” όσο εμείς έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη και ίσως στα μάτια μας να φαίνεται πολύ συντηρητικό. Για την Ταϊβάν όμως…

7

5

Το φεστιβάλ TSR είναι μια ετήσια αγωνιστική εκδήλωση που γίνεται στην Ταϊβάν το καλοκαίρι. Στη φετινή διοργάνωση η Kymco είχε την τιμητική της, φιλοξενόντας το τελευταίο της μοντέλο, το Kymco Racing S 125 σε αγώνα ενιαίου.

9

8

10

Έχοντας εμπιστοσύνη και πίστη οι δημιουργοί του έριξαν το Kymco Racing S 125 στην πίστα kart, καλώντας αγωνιζόμενους αναβάτες από ασιατικές χώρες.

Και ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος, αφού μιλάμε για ίδιων προδιαγραφών σκούτερ, κάτι που δημιούργησε έντονες μονομαχίες. Πρώτος, για την ιστορία, τερμάτισε ο Ιάπωνας Yoshiharu Okada.

11

6

Δείτε λοιπόν τις παρακάτω φωτογραφίες και σκεφτείτε… ότι δεν χρειάζεται να έχεις τις καλύτερες αγωνιστικές εγκαταστάσεις, ούτε τα περισσότερα λεφτά στον κόσμο για να κάνεις αγώνες. Αντίθετα θες δημιουργικούς ανθρώπους με ιδέες και παθιασμένους αναβάτες για να τις πραγματοποιήσουν.

Πηγή: www.motobuy.com.tw

2

3

8

12

1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ