fbpx

KYMCO PEOPLE S 150i, 2018: Ήρθε – ανακοίνωση τιμής

Ήρθε το S 150

Το νέο ψηλόροδο”, ευρωπαϊκής σχολής σκούτερ πόλης Kymco People S 150i έφτασε στην Ελλάδα και παράλληλα ανακοινώθηκε η τιμή του.

Ένα σημαντικό μοντέλο για τις μεγαλουπόλεις και τις πόλεις της Ευρώπης από την ταϊβανέζικη Kymco μόλις έφτασε και στα μέρη μας. Eίναι το Kymco People S 150i με ABS και προδιαγραφές Euro4 φυσικά.

Η εμφάνισή του είναι προϊόν ιταλικού σχεδιαστικού οίκου και υιοθετεί γραμμές κλασικές που όμως διαθέτουν “αυτό το κάτι σπορ” μέσα τους, αποπνέοντας συγκρατημένο δυναμισμό.

Το πέρασμα-επαναφορά της Kymco σε αυτή την ανταγωνιστική κατηγορία, έχει με στόχο την Ευρώπη και την ιταλική αγορά, όπου το Honda SH 150 πουλάει κοντά στα 10 χιλιάδες μονάδες κάθε χρόνο.

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας στην οποία ανήκει το Kymco People S 150i;

Tροχοί μεγάλης διαμέτρου – ειδικά στον μπροστινό που είναι 16 ιντσών – για σταθερότητα και εύκολο πέρασμα πάνω από ανώμαλες επιφάνειες δρόμων, επίπεδο δάπεδο για μικρομεταφορές και άνετη θέση ποδιών και χώρος κάτω από τη σέλα για ένα φουλφέις κράνος.

Με την οικογένεια People S να μετράει στην αγορά σχεδόν 18 χρόνια, είναι η εμφάνιση ένα επίσης σημαντικό στοιχείο, που λόγω Ευρώπης, πρέπει να διαθέτει κομψότητα.

Ο κινητήρας του Kymco People S 150i είναι τετράχρονος, αερόψυκτος με 1ΕΕΚ και 4 βαλβίδες, κι έχει τροφοδοσία με ψεκασμό. Η ιπποδύναμη φτάνει τους 13,4 ίππους στις 8.500 rpm και η ροπή τα 1,2 kgm στις 7.000 rpm.

Το πλαίσιο είναι ξανασχεδιασμένο με στόχο την σταθερότητα, αλλά και την ευελιξία με την απαιτούμενη ακαμψία.

Το πιρούνι έχει καλάμια διαμέτρου 37 mm και διαδρομή 110 mm, ενώ η πίσω ανάρτηση έχει δύο αμορτισέρ, που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων με διαδρομή 100 mm.

Οι ζάντες είναι 16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω – λύση που προτιμάται για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.

Μπροστά υναντάμε μπροστινό δίσκο 260 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και οπίσθιο δίσκο 240 mm. Το δικάναλο σύστημα ABS είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το 150 είναι εφοδιασμένο με φώτα Full Led υψηλής απόδοσης, υποδοχή USB στο χώρο του ντουλαπιού, πλήρως ψηφιακό πολυόργανο και σχάρα αποσκευών.

Τα χρώματα των νέου Kymco People S 150i είναι ανθρακί, ματ ασημί, μπλε, καφέ και κόκκινο.

Όπως είχαμε πληροφορήσει ήδη από τον Δεκέμβριο του ’17 – ότι η τιμή θα κυμαινόταν ανάμεσα σε 2,9 και 3,0 χιλιάδες ευρώ – η τιμή του νέου 150 ανακοινώθηκε από την αντιπροσωπεία Moto Trend στις 2.996 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2, www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ