fbpx

GOODYEAR e-GO: Το ηλεκτρικό μέλλον

Aπό τα λάστιχα στην ηλεκτρική μετακίνηση

H γνωστή εταιρία ελαστικών “Goodyear Tire & Rubber” παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ένα ζευγάρι, φιλικών προς το περιβάλλον, 3τροχων σκούτερ για την Ευρώπη. Πρόκειται για δύο μοντέλα, τα Goodyear e-Go 1 και Goodyear e-Go 2, που θα είναι έτοιμα για πώληση σε επιλεγμένους εμπόρους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών τον Σεπτέμβριο του 2016.

Goodyear e-Go 2

Goodyear e-Go 2

Το Goodyear e-Go 1 είναι ένα ελαφρύ, σκούτερ όρθιας οδήγησης που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολα αναδιπλούμενο και εύκολα μεταφερόμενο, ενώ το Goodyear e-Go 2 είναι ένα κανονικό “καθιστό” σκούτερ. Και τα δύο παίρνουν ενέργεια από μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει αυτονομία 100 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 45 km/h.

Στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας για το επερχόμενο λανσάρισμα των δύο scooter Goodyear e-Go 1 και Goodyear e-Go 2, αυτά περιγράφονται ως οχήματα που “διευκολύνουν την κινητικότητα και παράλληλα εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και δεν μολύνουν το περιβάλλον”

Goodyear-ego1 (2)

Goodyear e-Go 1

Τα Goodyear e-Go 1 και Goodyear e-Go 2 σαν πρωτοποριακά σκούτερ που είναι, συνάδουν με την κληρονομιά της Goodyear, έτσι ώστε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της φιλικής προς το περιβάλον μετακίνησης και αφορά τις ανάγκες των αστικών μεταφορών.

Τα τρίτροχα σκούτερ της Goodyear έχουν πάρει έγκριση για την Ευρώπη και οι τιμές τους θα είναι οι εξής: e-Go 1 στα 2.995 € και e-Go 2 στα 4.595 €.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ