fbpx

GΕΜΙΝΙ ΤΑΡΟ 50: Η λύση των 50 cc

Βασικό, αστικό εργαλείο

Το νέο scooter της Gemini είναι η λύση για όσους θέλουν βασική μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον. Με κινητήρα 50 κυβικών που έχει να προτείνει την οικονομία καυσίμου, ενώ την οικονομία προτείνει συνολικά το Gemini Tapo 50 μιας και κοστίζει κάτω από 1.100 ευρώ

Τα σκούτερ είναι η απόλυτη λύση στην ανάγκη για απρόσκοπτη μετακίνηση εκεί όπου οι δρόμοι γεμίζουν από ακινητοποιημένα οχήματα. Ευέλικτο, με τετράχρονο κινητήρα προδιαγραφών Euro4.

Ο κυβισμός του είναι 49 cc, η τροφοδοσία γίνεται με καρμπυρατέρ και η ιπποδύναμη 2.45 ίπποι, στις 7.000 rpm.

Με βάση ένα ατσάλινο πλαίσιο που έχει μελετηθεί ώστε να προσφέρει την απαιτούμενη ακαμψία, το Gemini Tapo 50 απευθύνεται σε αναβάτες που αρχίζουν τώρα την εμπλοκή τους με τους δύο τροχούς.

Οι διαστάσεις του είναι μικρές, όπως και το βάρος στα 78 κιλά, οι τροχοί είναι 10 ιντσών, στοιχεία που υπόσχονται να χαρίσουν στο σκούτερ μεγάλη ευελιξία και ευκολία στην κίνηση.

Η λειτουργία του κινητήρα προσφέρει γραμμική απόδοση, ενώ η χρηστικότητα είναι που έχει τον πρώτο λόγο, με επίπεδο πάτωμα, γάντζο στην ποδιά, θήκες στην ποδιά κάτω από το τιμόνι, χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, εξωτερική τάπα ρεζερβουάρ 5,8 λίτρων, ύπαρξη και μανιβέλας για την εκκίνηση, καθώς και ο χώρος για κράνος κάτω από τη σέλα.

Το Tapo 50 προσφέρεται στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.095 ευρώ και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) ετών. Η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Περισσότερες πληροφορίες: 210-2585991 και geminimotors.gr

GEMINI ΤΑPO 50 – TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: Τετράχρονος αερόψυκτος
Τροφοδοσία: Ηλεκτρονικό Καρμπυρατέρ
Κυβισμός: 49cc
Ισχύς: 2.45Hp/7.000rpm
Ροπή: 2,7Nm/5.000rpm
Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI
Μετάδοση: Αυτόματη
Εκκίνηση: Μίζα & Μανιβέλα
Τροχοι: 10”
Φρένα: Υδραυλικό δισκόφρενο – Ταμπούρο
Βάρος: 78kg
Ρεζερβουάρ: 5.8lt

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ