fbpx

BEL-RAY: Silicone Detailer & Protectand Spray, πολυ-προστασία

Προστασία και ομορφιά

Εξαιρετικής ποιότητας προστατευτικό σπρέι σιλικόνης πολλαπλών χρήσεων. Το νέο σπρέι BelRay Silicon Detailer & Protectant Spray προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε διάφορες επιφάνειες σκούτερ και μοτοσυκλετών όπως πλαστικά, μεταλλικά μέρη, αλλά και οξειδωμένες επιφάνειες κ.τ.λ., εξαλείφοντας τα σημάδια και επαναφέροντας την αρχική γυαλάδα.

Bel Ray Silicone Spray

Παράλληλα η τεχνολογικά εξελιγμένη σύνθεση του Bel-Ray Silicon Detailer & Protectant Spray – που διαθέτει υψηλής ποιότητας σιλικόνη – προστατεύει από την σκόνη και τη λάσπη, την υγρασία, τις ακαθαρσίες και προστατεύει τις επιφάνειες από τις ακτίνες του ηλίου.

Kατασκευάζεται στις ΗΠΑ, είναι ταχείας εφαρμογής “και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!”, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της εταιρίας Motoway που είναι η αντιπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρίας Bel-Ray.

Περισσότερες πληροφορίες:  Motoway, Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσών 59, 2310 515 557. Αθήνα –Δήμητρας 3, 210.515.64.47- 9, www.motoway.gr  και είναι διαθέσιμο από όλο το δίκτυο συνεργατών της MOTOWAY Γ. ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.

bel-ray-logoSm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ