fbpx

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2018: Πλήθος επιλογών

14 μοντέλα για το 2018

Το “δέκα οκτώ” έφτασε και μαζί του έρχονται τα νέα σκούτερ της χρονιάς. Νωρίτερα ή λίγο αργότερα μέσα το έτος θα τα υποδεχθεί η αγορά μας. Σκούτερ διαφόρων κυβισμών, από τα 50 μέχρι τα 750 κυβικά διαφόρων κατηγοριών, από πόλης μέχρι maxi scooter, για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Aprilia Scarabeo 50

Το Scarabeo, το διάσημο ρετρο-μοντέρνο ιταλικό σκούτερ, με επίπεδο δάπεδο και μεγάλους τροχούς θα συνεχίζει την παράδοση του ονόματος της οικογένειας, με δυο εκδόσεις, αμφότερες με δίχρονο κινητήρα. Το Scarabeo 50 2Τ, θα βγει σε δύο εκδόσεις, η μία με μονόσελο και η άλλη με διπλή σέλα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

BMW C 400 X

Μετά τα BMW C 650 Sport και BMW C 650 GT, η γερμανική εταιρία κατεβαίνει λίγο σε κυβισμό και παρουσιάζει το νέο BMW C 400 X, με κινητήρα μονοκύλινδρο 350 cc, που αποδίδει 34 ίππους στις 7.500 rpm. Οι τροχοί του BMW C 400 X είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω και στον μπροστινό τροχό διαθέτει δύο δισκόφρενα με τετραέμβολες δαγκάνες. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των 300-400 κλιμακώνεται. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Honda Integra 750

Η εξέλιξη των αυτόματων σασμάν της Honda πέρασε στο νέο Ιntegra κι έτσι θα έχει ένα ηλεκτρονικό σύστημα με το όνομα HSTC που θα λειτουργεί σαν traction control, το οποίο μάλιστα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιηθεί. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Honda XADV 750

Το 750 θα διαθέτει ένα νέο πρόγραμμα στη λειτουργία του αυτόματου κιβώτιού του με τον διπλό συμπλέκτη, αλλά και έχει ανεβάσει το κόκκινο στο στροφόμετρό του, από τις 6.600 rpm που ήταν πρίν στις 7.500 rpm. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Κeeway Darkblade 125i CBS

Με την τελευταία αισθητική παρέμβαση των Ιταλών σχεδιαστών το Keeway darkblade γίνεται πιο δυναμικό. Με τροχούς 14 ιντσών μπροστά και πίσω και δισκόφρενα και στους δυο τροχούς, με σύστημα CBS. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Kymco People S 125, 150

Τα ψηλόδροδα Kymco People S ανανεώνονται αισθητικά και προμηθεύονται με τους νέους εξελιγμένους τετράχρονους 4βάλβιδους κινητήρας με ψεκασμό της σειράς G5 Eco. Η πολύ ανταγωγιστική κατηγορία των 125/150 πόλης με ψηλούς τροχούς και επίπεδο δάπεδο εμπλουτίζεται. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Kymco Xciting 400i ABS

Το maxi scooter της Kymco στη μεσαία κατηγορία ανανεώνεται συνολικά και εκσυγχρονίζεται αισθητικά. Ο κινητήρας των 399 cc έχει τέσσερις βαλβίδες. Η μέγιστη ιπποδύναμη φτάνει τους 36,1 hp, στις 7.500 rpm και η ροπή τα 3,7 kgm, στις 6.250 rpm. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Piaggio MP3 350

Με ξανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα, ζελατίνα που ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις σε ύψος, σέλα με νέο αφρώδες υλικό και νέες χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου τρίτροχου της Piaggio, που φοράει πλέον τον κινητήρα των 330 κυβικών. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Piaggio MP3 500 HPE

Σε δυο εκδόσεις, θα κυκλοφορήσει το Piaggio MP3 500 hpe, την Sport και την Business, με βελτιωμένο κινητήρας 500 HPE, με αυξημένη ιπποδύναμη, νέα φιμέ ζελατίνα που ρυθμίζεται, νέα σέλα και διαφορετικό, πλουσιότερο εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Quadro3, Quadro4

Και το τρίτροχο και το τετράτροχο scooter της Quadro έχει δεχθεί αισθητικές αλλαγές και μπόλικο εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της νέας adventure εποχής. Με προστατευτικά κάγκελα, χούφτες στα άκρα του τιμονιού, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, αλουμινένια ποδιά στο μπροστινό τμήμα, προβολείς ομίχλης και άλλα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Vespa Primavera 125, 150

Μικρές αισθητικές αλλαγές και για την Vespa Primavera, ενώ η μεγάλη αλλαγή είναι η διάμετρος των τροχών που πήγε στις 12 ίντσες για μεγαλύτερη σταθερότητα, βελτιωμένη ασφάλεια και καλύτερο κράτημα. Η τεχνολογία LED υιοθετείται τώρα τόσο για τον μπροστινό προβολέα όσο και για το πίσω φως, ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Vespa Elettrica

Σύντομα η Vespa δεν θα είναι μόνο “ατμοσφαιρική”, αλλά και ηλεκτρική. Η Άνοιξη του 2018 θα φέρει στους δρόμους την πρώτη ηλεκτρική Βέσπα του κόσμου, τη Vespa Elettrica με ισχύ 2,7 ίππων με επιδόσεις που συγκρίνονται με έναν συμβατικό κινητήρα 50cc. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Vespa Sprint 125, 150

Με μικρό φρεσκάρισμα στην εμφάνιση οι Vespa Sprint και Vespa Sprint “S”, υποδέχθηκαν τη χρονιά, με αντί για όργανο έγχρωμη οθόνη TFT 4,3 ιντσών, φωτιστικά LED μπροστά και πίσω, αλλά και gadgets που εμπλουτίζουν την εικόνα τους. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

SYM Symphony ST 125 LC ABS

Το Symphony ST 125, εφοδιάζεται έναν νέο υγρόψυκτο κινητήρα, με 2 βαλβίδες και τροφοδοτείται με ψεκασμό, και φοράει το ψυγείο στον διαμήκη άξονα, προσφέροντας όχι μόνο καλύτερες επιδόσεις, αλλά και κατανάλωση σε σύγκριση με το αερόψυκτο αντίστοιχό του. (Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ