fbpx

YSS TG: Αμορτισέρ για σκούτερ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου

Οπίσθιες αναρτήσεις με επιδόσεις

Οι επισκευαζόμενες οπίσθιες αναστήσεις αζώτου της σειράς TG από την YSS, αποκλειστικά για σκούτερ, χαρακτηρίζονται από τις υψηλές επιδόσεις τους κατά την οδήγηση σε απαιτητικές συνθήκες των αστικών διαδρομών.

Τα YSS TG έχουν δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης των ελατηρίων, της απόσβεσης επαναφοράς και της αυξομείωσης του μήκους τους (έως 10 mm συνολικά) κατά το δοκούν.

Σε συνδυασμό με το εξωτερικό μπουκαλάκι αζώτου το οποίο είναι τοποθετημένο στο ανώτερο τμήμα του αμορτισέρ, συνεργάζονται άψογα και προσφέρουν άνεση και άμεση πληροφόρηση της κίνησης των τροχών του σκούτερ προς τον αναβάτη.

Η ρύθμιση στην προφόρτιση του ελατηρίου γίνεται μέσω λεπτού σπειρώματος (μικρομετρική) με την χρήση ειδικού εργαλείου προσαρμογής, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία των αμορτισέρ.

Βιδώνοντας το αμορτισέρ, ο χρήστης μπορεί να σφίξει ή να μαλακώσει την προφόρτιση του ελατηρίου, έτσι ώστε να βρει την ιδανική ρύθμιση.

Η ρύθμιση/απόσβεση επαναφοράς μπορεί να γίνει χειροκίνητα, μέσω ειδικού επιλογέα και να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του αμορτισέρ, που επανέρχεται στο αρχικό του μήκος (μετά τη συμπίεση) γρηγορότερα ή πιο αργά.

Διατίθενται για πλήθος μοντέλων σκούτερ της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ. Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776

Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776
Site:www.bikealert.gr Email: info@bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ