fbpx

YSS Suspension: Σεμινάριο για αναρτήσεις στην Ελλάδα

 Ποιοτική υποστήριξη

H Bike Alert Hellas σε συνεργασία με την Ταϊλανδέζικη εταιρία παραγωγής αναρτήσεων YSS Suspension, της οποίας αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα και διανομέα για την Ελληνική αγορά, πραγματοποίησε το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της στην Λεωφ. Αθηνών 214.

Οι μηχανικοί της YSS Suspension πραγματοποίησαν ένα εξειδικευμένο τεχνικό σεμινάριο, με σκοπό την δημιουργία εξουσιοδοτημένων σημείων τεχνικής υποστήριξης της συντήρησης των αναρτήσεων της εταιρίας στην Αττική και την Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη).

Η δυναμική διείσδυση και ανάπτυξη της YSS στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία της Bike Alert Hellas να επενδύει στα στελέχη και τους συνεργάτες της, οδήγησαν στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου, του οποίου βασικός στόχος ήταν η άρτια υποστήριξη των προϊόντων της YSS πριν και κυρίως μετά την πώληση του.

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Harrie Essens, παγκοσμίως γνωστός στον χώρο των αναρτήσεων μοτοσυκλέτας από την ενεργή συμμετοχή του σε εταιρικά σχήματα όπως η WP και η Wilbers, από τον τομέα του R&D and Product Development της YSS, καθώς επίσης και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κος Pinyo Panichgasem.

Ο κος Harrie Essens αριστερά και ο κος Pinyo Panichgasem δεξιά

H YSS θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία αναρτήσεων στον χώρο των δύο τροχών (μοτοσυκλέτες, σκούτερ και παπιά) με 7.500 κωδικούς προϊόντων, οι οποίοι καλύπτουν 2.500 μοντέλα δίκυκλων όλων των κατηγοριών.

Τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με διεθνή ποιοτικά πρότυπα (QS 9000, ISO 9001, TUV) και απασχολεί πάνω από 340 άτομα.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου στους συμμετέχοντες απονεμήθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης και επαρκούς τεχνικής κατάρτισης στους παρακάτω συνεργάτες της εταιρίας

  • Wolf Racing (Παρασκευάς Γεώργιος) – Μεσογείων 235, Αγ. Παρασκευή, Αττική.
  • Six Days Service Point – (Τσολερίδης Σταύρος) – Αλ. Παπαναστασίου 86, Θεσσαλονίκη.
  • Gianneas Moto (Γιαννέας Χρήστος) – Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι, Αττική.

Περισσότερες πληροφορίες για τις YSS: www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ