fbpx

YSS AMOΡΤΙΣΕΡ: ΓΙΑ HONDA SH 300, PIAGGIO BEVERLY 300

Αποσβένοντας

Η YSS είναι μια μεγάλη ταϊλανδέζικη εταιρία που ειδικεύεται στα συστήματα αναρτήσεων για scooter και μοτοσυκλέτες διαθέτοντας μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων. Πρόσφατα παρουσίασε τα νέα αμορτισέρ με μαύρα ελατήρια για τα δημοφιλή 300άρια Honda SH 300 και Piaggio Beverly 300.

logo2009

Οι αναρτήσεις της YSS σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους δρόμους και ειδικά τους Ελληνικούς, που είναι ατελείς και… κάνουν προσπάθειες να ενοχλήσουν την πορεία των σκούτερ και την άνεση των αναβατών τους.

Υπόσχονται να προσφέρουν λοιπόν απόσβεση των κραδασμών και πιο ξεκούραστη βόλτα σε σχέση με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης των ελατηρίων τους και χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή σχέση τιμής – απόδοσης.

anartiseis-piso-yss-honda-sh-300-maures-alexopoulosltd

Επίσης διαθέτουν ηλεκτροστατική βαφή για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, αφού η συγκεκριμένη διαδικασία εμφανίζει αντίσταση στην δύσκολη οξείδωση (υγρασία, νερό, αλμύρα)

Είναι άμεσα διαθέσιμα και κοστίζουν 86 ευρώ το ζευγάρι για το Beverly 350 και 110 ευρώ για το Honda SH 300.

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776, www.alexopoulos.gr και www.alexopoulossltd.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ