fbpx

YSS: Αμορτισέρ Αζώτου ΤΚ για σκούτερ

Αναβάθμιση πίσω ανάρτησης

Τα αμορτισέρ διπλής ενεργείας (λαδιού-αζώτου) YSS ΤΚ εξασφαλίζουν βελτιωμένη λειτουργία της οπίσθιας ανάρτησης, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στον αναβάτη.

Η τεχνολογία διπλού θαλάμου των αμορτισέρ YSS ΤΚ επιτρέπει τον διαχωρισμό του αζώτου από τον χώρο που λειτουργεί το λάδι, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ αποτελεσματικό έλεγχο της απόσβεσης των φορτίων που δέχoνται τα αμορτισέρ κατά την κίνησή τους, συμπίεση ή επαναφορά.

Το άζωτο καθορίζει την ομαλότητα της απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς και σε συνδυασμό με την δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου, που γίνεται μέσω λεπτού σπειρώματος και με την χρήση ειδικού εργαλείου προσαρμογής, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία τους.

Βιδώνοντας το αμορτισέρ, ο χρήστης μπορεί να προφορτίζει το ελατήριο έτσι ώστε να βρει την ιδανική ρύθμιση. Το εξωτερικό μπουκαλάκι αζώτου έχει μαύρο χρώμα ενώ τόσο το ίδιο όσο και το χρυσό παξιμάδι ρύθμισης είναι ανοδιωμένα.

Τα YSS ΤΚ αναβαθμίζουν τη λειτουργία της ανάρτησης σε σχέση με τα εργοστασιακά αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Ε: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, Ε: [email protected] , www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ