fbpx

TCX X-TOUR : ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Ιδανικές για τουρισμό και για κάθε μέρα

 Εντάξει, το ξέρουμε, δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε μπότες σε καθημερινή χρήση ειδικά πάνω σε σκούτερ, αλλά από την άλλη, είναι η μοναδική αίσθηση που προσφέρει μια σωστή μπότα στο πόδι (εννοούμε και στα δύο πόδια…), η ζεστασιά, η εργονομία, η προστασία και η… αδιαβροχοποίηση τώρα τελευταία, που δε λέει να σταματήσει να “ρίχνει” ο ουρανός…

Η TCX X-Tour είναι η κορυφαία πρόταση της TCX στη κατηγορία touring και μια από τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μπότες, που προσφέρει πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας, αλλά παράλληλα και άνεση.

TCX X-TOUR: Τουριστικές, άνετες, για ταξίδια και για κάθε μέρα

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα, σε συνδυασμό με ελαστικά μέρη, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, με ενισχύσεις σε κνήμη, αστράγαλο. Η αντοχή της είναι υψηλή και είναι ιδιαίτερα άνετη στο πόδι. Εσωτερικά διαθέτει το εξελιγμένο comfort fit system της TCX (CFS), που επιτρέπει στις μπότες να αγκαλιάζουν ανατομικά τα πόδια, διασφαλίζοντας άνεση ακόμα και σε μακρά χρήση, σε διάφορες συνθήκες.
Παράλληλα η ειδική κατασκευή εσωτερικά με προστατευτικό υλικό, που εφαρμόζει άριστα στην κνήμη, προσφέρει εφαρμογή και σταθερότητα, καθώς το σημείο αυτό μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του κάθε αναβάτη, με τη χρήση του πλευρικού velcro.
H μεμβράνη Gore-Tex® τις καθιστά τις X-Tour 100% αδιάβροχες, επιτρέποντας παράλληλα την αναπνοή του δέρματος, ενώ το κλείσιμο με πλευρικό φερμουάρ και velcro τις κάνει να “σφραγίζουν” το πόδι.

Πληροφορίες: Colori Posto, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 160 (πρώην Βασιλίσσης Όλγας), 172 36 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ: 210.9702135 Πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Colori