fbpx

SHOEI GT-Air: Καθημερινό και τουριστικό

Ένα ταξίδι – κάθε μέρα

Γεμάτο πολλά δυναμικά χαρακτηριστικά το SHOEI GT-Air είναι ένα full face κράνος που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες που βρίσκονται στο δρόμο ενός αναβάτη. Η βολική συρταρωτή φιμέ ζελατίνα ηλίου, το σύστημα εξαερισμού, η δυναμική αεροδυναμική, το αντιθαμβωτικό σύστημα Pinlock στη ζελατίνα, υπόσχονται περισσότερη άνεση, εργονομία και αποτελεσματικότητα από ποτέ.

Καλαίσθητο και λειτουργικό είναι το Shoei GT-Air ένα κράνος που έχει κατασκευαστεί για καθημερινή και τουριστική χρήση και φυσικά για ταξίδια.

Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ΑΙΜ, με οργανικά υλικά σε πολλές στρώσεις, έτσι ώστε να μπορεί να απορροφήσει τα χτυπήματα και να έχει τη μέγιστη ακαμψία.

Η ζελατίνα είναι νέα, τύπου CNS-1 με αντιθαμβωτικό σύστημα Pinloc.

Το λουρί διαθέτει μικρομετρικό σύστημα κλεισίματος για ταχύτητα και ευκολία στο χειρισμό, αλλά και εύκολη ρύθμιση. Η πόρπη ασφαλείας είναι φτιαγμένη από ατσάλι

Το κράνος διαθέτει εσωτερικά, μαξιλάρια με σύστημα ασφάλειας EQRS (Emergency Quick Release System= Σύστημα Αφαίρεσης Επείγουσας Γρήγορης) για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του κράνους από το κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος.

Η εσωτερική φιμέ ζελατίνα ηλίου έχει έγκριση DIN EN1836, και καταφέρνει 99% απορρόφηση της ακτινοβολίας UV, ενώ είναι αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική. Κατεβαίνει με συρταρωτό διακόπτη.

Το Shoei GT-Air κατασκευάζεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη κελύφους, επιτυγχάνοντας έτσι σωστότερη εφαρμογή για το κάθε κεφάλι με την βέλτιστη ασφάλεια.

Έχει 3D εσωτερική επένδυση, πλήρως αποσπώμενη και πλενόμενη, όπως και μαξιλάρια/μάγουλα.

Μπορεί να δεχτεί ενδοσυνεννόηση Bluetooth, ενώ ο εξαερισμός γίνεται από πολλαπλό σύστημα αγωγών με εσωτερικούς αυλούς και εισαγωγές σε σαγόνι και κορυφή. Οι εξαγωγές του αέρα βρίσκονται στο πίσω μέρος.

 

Η αεροδυναμική σχεδίαση του κελύφους του Shoei GT-Air έχει ενσωματωμένη αεροτομή και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μειώνονται οι ενοχλητικοί στροβιλισμοί του αέρα.

Τιμή: Από 479 ευρώ τα μονόχρωμα, μέχρι 579 ευρώ τα πολύχρωμα

Περισσότερες πληροφορίες: Ι. Τζωρτζόπουλος Ε.Π.Ε., Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, www.tzortzopoulos.gr, www.facebook.com/shoeigreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ