fbpx

SBS: ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΤΕΡ

Πλήρης γκάμα -υψηλή ποιότητα

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι επιδόσεις της SBS στον τομέα της επιβράδυνσης προσφέρονται πλέον και στο χώρο των σκούτερ.

Το πλήρες όνομα της εταιρίας είναι Scandinavian Brake Systems (SBS) και πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους ειδικευμένους στην τεχνολογία της τριβής στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των σκούτερ.

Η πολυετής εμπειρία της SBS από τους αγώνες, άλλαξε τα δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη των επιδόσεων και στα συστήματα φρένων για τα σκούτερ. Η SBS, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας και σκούτερ, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στην Δανία.

Eikona 1024

Τα τακάκια  για σκούτερ της SBS είναι διαθέσιμα σε τρεις τύπους:

  • Κεραμικής πάστας (HF) για μικρά και μικρομεσαία σκούτερ και καθημερινή χρήση με ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για στρώσιμο
  • Carbontech (CT) για μεσαία και μεγάλα σκούτερ υψηλών επιδόσεων, με προσανατολισμό στην sport οδήγηση
  • Mεταλλικής πρόσμιξης (MS) για Maxi σκούτερ, ιδανικά για μεγάλη ακρίβεια φρεναρίσματος σε οριακές καταστάσεις.

Και οι τρεις τύποι πάστας για σκούτερ φημίζονται για την μακροζωία τους, την βέλτιστη προστασία των δίσκων, την αίσθηση και ασφάλεια φρεναρίσματος που προσφέρουν σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Τα συστήματα φρένων SBS θα τα βρείτε αποκλειστικά από όλο το δίκτυο συνεργατών της MOTOWAY, Γ. ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.motoway.gr

Clip_96

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ