fbpx

RMS: Αντλίες νερού για κινητήρες σκούτερ

Εναλλακτική RMS

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι η αντλία νερού και τι ρόλο διαδραματίζει στην λειτουργία ενός κινητήρα; Η αντλία νερού είναι υπεύθυνη για να κινεί το ψυκτικό υγρό που εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί για την καλή λειτουργία του κινητήρα του σκούτερ μας.

Ο κινητήρας χρειάζεται ψύξη και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ψυκτικού υγρό. Η αντλία νερού κινεί το υγρό ψύξης μέσα από σωλήνες, το ψυγείο και τα υδροχιτώνια του κινητήρα.

Όταν το νερό φτάνει στον κινητήρα ζεσταίνεται (απάγει τη θερμότητά του) και έπειτα ταξιδεύει στο μπροστά μέρος του (ή στο πλάι για κάποιους κινητήρες) όπου υπάρχει το ψυγείο, το οποίο ψύχεται από τη ροή του αέρα (ή αν αυτή δεν αρκεί, ενεργοποιείται το ηλεκτρικό βεντιλατέρ).

Έτσι αφού το ψυγείο έχει κατεβάσει τη θερμοκρασία του υγρού, αυτό επαναλαμβάνει το ταξίδι του προς τον κινητήρα, για να κάνει τον ίδιο κύκλο.

Οι αντλίες νερού της Ιταλικής RMS, αποτελούν τη σωστή επιλογή για την αντικατάσταση των αντίστοιχων OEM γνήσιων αντλιών. Είναι κατασκευασμένες από υλικά πρώτης ποιότητας, τοποθετούνται εύκολα, χωρίς μετατροπές και προσφέρουν άριστη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο 1:
210-51.20.260
Τηλέφωνο 2:
210-92.22.776
Site:
www.bikealert.gr Email: info@bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ