fbpx

PIRELLI DIABLO ROSO SCOOTER SC: Αγωνιστικές επιδόσεις κάθε μέρα

Φτιαγμένα για αγώνες σκούτερ και mini bikes

Θεωρούνται από τα κορυφαία ελαστικά στο χώρο των σκούτερ. Τα Pirelli Diablo Rosso Scooter SC φτιαγμένα για αγώνες και ακραίες καταστάσεις μέσα στην πίστα προτείνουν υψηλές επιδόσεις και στο δρόμο, ανεβάζοντας το επίπεδο ασφάλειας στην καθημερινή χρήση.

Τα Pirelli Diablo Rosso Scooter SC είναι ελαστικά που φτιάχτηκαν με στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις εντός πίστας.

Σχεδιασμένα για αγωνιστική χρήση σκούτερ, αλλά και mini bike έχουν σαν στόχο όχι μόνο το κράτημα, αλλά και την συνολική οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχα σημαντική όμως είναι και η διάρκεια ζωής τους, μέσα από ένα ειδικά μελετημένο προφίλ και σύσταση γόμας.

Η σχεδίαση του πέλματος προέρχεται από αυτή των Pirelli Diablo Rosso και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

  • Αγωνιστική πρόσφυση κράτημα (Racing Grip)
  • Αγωνιστικό κράτημα (Racing Handling)
  • Ευελιξία στη χρήση και σταθερή απόδοση

Αγωνιστική πρόσφυση (Racing Grip): Στους αγώνες η πρόσφυση είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Τα Pirelli Diablo Rosso Scooter SC προσφέρουν επιδόσεις πολύ πάνω από αυτές που απαιτούνται σε χρήση δρόμου σε όλες τις συνθήκες και σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Για το λόγο αυτό, η γόμα (σύνθεση του ελαστικού) του Pirelli Diablo Rosso Scooter SC έχει αναπτυχθεί και εμπνευστεί από την μοτοσυκλετιστική σειρά ελαστικών της εταιρίας την Diablo Supercorsa SC.

Αγωνιστικό Κράτημα (Racing Handling): Η υψηλή απόδοση στην οδική συμπεριφορά του συγκεκριμένου ελαστικού είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί δεόντος από τους αναβάτες. Με αξιοπρόσεκτη ευελιξία και γρήγορη επίτευξη μέγιστης κλίσης, ακρίβεια και σταθερότητα πάνω στην επιθυμητή γραμμή υπό κλίση μέσα στην στροφή και γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης από τη μια στροφή στην επόμενη.

Μαζί με τη σταθερότητα στην ευθεία, στην επιτάχυνση και το φρενάρισμα, ο αγωνιστικός χειρισμός του ελαστικού προέρχεται από τα συνδυασμένα χαρακτηριστικά του προφίλ και της γόμας (δομής).

Ευελιξία στη χρήση και σταθερή απόδοση: Το να είσαι ο ταχύτερος στην αρχή του αγώνα ή για μερικούς γύρους δεν αρκεί. Αν θέλει κάποιος να κερδίσει τον αγώνα, πρέπει να είναι γρηγορότερος σε ολόκληρο τον αγώνα: αυτό είναι το μάθημα που έμαθε η Pirelli μέσα από την μεγάλη της εμπλοκή στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Οι υψηλές επιδόσεις πρέπει να διατηρηθούν σε ολόκληρο τον αγώνα και όχι μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους ή συνθήκες.

Είναι η ευελιξία και η σταθερή απόδοση που παρέχονται στον αναβάτη μέσα από συνδυασμό υλικών, συνολικής δομής του ελαστικού και τον σχεδιασμό του πέλματος.

Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του Pirelli Diablo Rosso Scooter SC είναι:

  • Πλήρης Χημική ένωση μαύρου άνθρακα (carbon-black), για γρήγορη προθέρμανση, κορυφαία πρόσφυση και αντοχή
  • Αγωνιστικό Προφίλ, για ευελιξία στο χειρισμό
  • Ειδική πατενταρισμένη σχεδίαση πέλματος Flash, για ελάχιστη φθορά και αποστράγγιση νερού.

Η χημική ένωση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω ελαστικού, μοιάζει πολύ με εκείνη του Diablo Supercorsa SC2.

Η μαλακή γόμα πλήρους μαύρου άνθρακα (carbon-black), αναμεμιγμένη με ειδικό θερμο-πλαστικό πολυμερές, και την ενσωμάτωση ειδικών ρητινών, ενισχύουν την ευελιξία του ελαστικού σε διαφορετικές συνθήκες ασφάλτου και παρέχουν λειτουργία σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Η μαλακή αυτή γόμα προσαρμόζεται στην επιφάνεια της ασφάλτου με μεγάλη αποτελεσματικότητα και προσφέρει υψηλή πρόσφυση και μεγάλη εμπιστοσύνη κατά το πλάγιασμα.

Η εξαιρετική πρόσφυση αποτρέπει επίσης το ελαστικό από το φαινόμενο μικρο-ολίσθησης, η οποία μειώνει τη διαδικασία φθοράς, παρέχοντας έτσι συνεπή απόδοση σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του ελαστικού.

To Pirelli Diablo Rosso Scooter SC είναι διαθέσιμο σε πολλές διαστάσεις και σε διαμέτρους 12, 13, 14, 15, 16 ίντσες.

Περισσότερες πληροφορίες: Intramoto, Σοφίας Βέμπο και Ιάσωνος 1, Γλυφάδα, 165 61, Αθήνα, τηλ. 210 9603961-3, www.intramoto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ