fbpx

Metzeler Roadtec Scooter: Προσφορά στο Wheelmaster

Προσφορά στα Roadtec Scooter

Προσφορά από το κατάστημα Wheelmaster του πολυπρωταθλητή Μοτοκρός Παναγιώτη Κουζή στο Γαλάτσι στα ελαστικά Metzeler Roadtec Scooter για 16άρηδες τροχούς.

Τα κορυφαία ελαστικά Metzeler Roadtec Scooter σε διαστάσεις 100/80-16 μπροστά και 120/80-16 πίσω, που φορούν σκούτερ όπως τα Kymco Agility και τα Honda SH 125/159, δίνονται σε τιμή προσφοράς με την τοποθέτηση στα 145 ευρώ, από το κατάστημα Wheelmaster του Π. Κουζή στην οδό Γαλατσίου 41 (τηλ. 210 8541317).

Τα Metzeler Roadtec εμπνεύσθηκαν από το βραβευμένο ελαστικό sport touring Roadtec 01 μοτοσυκλέτας, του οποίου τα δυνατά σημεία, όπως η εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα και η υψηλή αντοχή στα χιλιόμετρα, έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε σκούτερ. Η γκάμα των Metzeler Roadtec Scooter περιλαμβάνει σαράντα οκτώ (48) μεγέθη.

Συγκεκριμένα, τα Roadtec Scooter, εγγυώνται υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης τόσο σε βρεγμένη άσφαλτο όσο και σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης, όπως και την ικανότητα λειτουργίας σε ευρύτερο φάσμα θερμοκρασιών και κράτημα υψηλού επιπέδου.

Τα Metzeler Roadtec Scooter προσφέρονται και σε πλήθος άλλων διαστάσεων για πολλά σκούτερ της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: Wheelmaster, Παναγιώτης Κουζής, Γαλατσίου 41, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ: 210 8541317, wheelmaster.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ