fbpx

MALOSSI: ΥΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530, ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Ένα ΤΜΑΧ “με τα όλα του”

 Είναι γνωστή η λατρεία των ιδιοκτητών για τα Yamaha ΤΜΑΧ τους, είτε αυτά είναι 500, είτε 530, όπως και η επιτυχία του μοντέλου στις αγορές σκούτερ της Ευρώπης. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει επιλέξει και η εταιρία Malossi να “φροντίσει” ιδιαίτερα, αφού στην Ιταλία γίνονται αγώνες ενιαίου.

Το σλόγκαν “Από την πίστα στους δρόμους” κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο χώρο των δικύκλων σαν απόδειξη της επαφής των εταιριών στο δρόμο που υπηρετεί τη διαρκή βελτίωση.

Αυτό το σλόγκαν ακολουθεί και η ειδικευμένη ιταλική εταιρία Malossi στα προϊόντα που κατασκευάζει, αφού περνούν πρώτα μέσα από εξαντλητικές, απόλυτες δοκιμασίες πίστας, αγώνων, υπό συνθήκες υπερβολής και ακραίας χρήσης. Με αυτό τον τρόπο εγγυάται η Malossi την απόδοση και την αξιοπιστία των εξαρτημάτων της στους καθημερινούς χρήστες. 

Είναι δεκάδες τα εξαρτήματα, οι “κωδικοί” που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα Yamaha ΤΜΑΧ, αλλά και όλα τα scooter της αγοράς, που μπορείτε να τα αναζητήσετε όλα μέσα από την ιστοσελίδα του αντιπροσώπου της Malossi στην Ελλάδα www.alexopoulos.gr να δείτε τις τιμές τους και τον τρόπο που μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776, www.alexopoulos.gr και www.alexopoulossltd.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ