fbpx

JACKET COLORI AVATAR

Xειμερινό και μακρύ

To Αvatar είναι ένα Jacket μήκους τριών τετάρτων φτιαγμένο από την Colori από συνδυασμό υφασμάτων Cordura 500, Cordura 1500, ελαστικό Life και υπερελαστικό ύφασμα Power Stretch, προσφέροντας μέγιστη αντοχή στη τριβή χωρίς συμβιβασμούς στην προστασία, ενώ παράλληλα προσφέρει ελαστικότητα για ελευθερία κινήσεων.
Colori Avatar Jacket

Colori Avatar Jacket

Για την αδιαβροχοποίηση υπάρχει εξωτερική επίστρωση Teflon, μεμβράνη Poro-tex επικολημμένη στο πίσω μέρος του εξωτερικού υφάσματος και δεύτερη μεμβράνη επικολλημένη στο πίσω μέρος της εσωτερικής φόδρας.
Η αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση από Wind-tex (fleece μεμβράνη και εξωτερικό ύφασμα) σταθεροποιεί τη θερμοκρασία του σώματος προφυλάσσοντάς το από τις διακυμάνσεις, λόγω της αυξομείωσης της ταχύτητας, επιτρέποντας παράλληλα την αναπνοή του σώματος.
Τα ανατομικά προστατευτικά κρούσης σε ώμους, αγκώνες, πλάτη, τα ανακλαστικά σημεία, η διπλή ρύθμιση του γιακά, τα διπλά φερμουάρ εμπρός, οι ρυθμίσεις σε μανίκια, μέση και οι 5 εξωτερικές τσέπες προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Και αυτό το μπουφάν της Colori συνοδεύεται από την “χρυσή εγγύηση Colori”.

Το Colori Avatar προσφέρεται στην τιμή των 269 ευρώ (από 336 ευρώ, που ήταν η αρχική τιμή). Πληροφορίες: Colori Posto, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 160 (πρώην Βασιλίσσης Όλγας), 172 36 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ: 210.9702135 ή στη διεύθυνση www.coloriposto.gr