fbpx

Hebo Trial Zone 5: Κράνος με LΕD

Ένα κράνος με “φώτα”

Η ισπανική Hebo πρωτοτυπεί παρουσιάζοντας ένα σύστημα ασφαλείας με λάμπες LED στο πίσω μέρος του νέου της κράνος.

Έχουμε ξανα-παρουσιάσει στο Scooternet ανοικτό κράνος trial για αστική χρήση πάνω σε σκούτερ, γιατί τα κράνη trial έχουν μικρό βάρος, μικρό μέγεθος και είναι εξαιρετικά λειτουργικά το καλοκαίρι λόγω καλού, “αγωνιστικού” εξαερισμού. Επίσης το συγκεκριμένο μοντέλο έχει συρταρωτή ενσωματωμένη φιμέ ζελατίνα.

Το συγκεκριμένο, το Hebo Trial Zone 5, προσφέρει μια ακόμα δυνατότητα: ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία LED Light System που διαθέτει.

Clip_3

Είναι ένα σύστημα φωτισμού LED αποκλειστικά για τα κράνη Hebo Zone 5, με τρεις επιλογές: λαμπάκια μόνιμα αναμμένα, λαμπάκια που αναβοσβήνουν ή που ενεργοποιούνται με το πάτημα του φρένου. Mε το καινοτόμο σύστημα της Hebo o αναβάτης γίνεται πιο ευδιάκριτος όταν κινείται στο δρόμο και ιδιαίτερα στην πόλη, μέρα-νύχτα.

H υποδοχή του συστήματος είναι προεγκατεστημένη στο πίσω μέρος του κράνους και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε τα επιπλέον εξαρτήματα, όταν και όποτε τα θελήσετε.

Όσο δε για το γεγονός ότι τώρα είναι χειμώνας και τα ανοικτά κράνη είναι μάλλον ακατάλληλα λόγω κρύου αν ενδιαφέρεστε για το Hebo Trial Zone 5 μπορείτε να προγραμματίσετε την αγορά σας για αργότερα (άντε, Ευρώπη γίναμε…)

Τιμή: 141,0 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: Καλλιρρόης 55, Ν. Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 210 9213286, www.extraproducts.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ