fbpx

FERODO: ΒIKE ALERT, Εισαγωγή και διανομή για την Ελλάδα

Με υπερ-εκατονταετή ιστορία στο χώρο!

Τα προϊόντα της γνωστής εταιρίας υλικών τριβής Ferodo από την Ιταλία εισάγονται και διανέμονται πλέον από την Bike Alert -Alexopoulos.

H Ferodo ιδρύθηκε το 1897 στη Μ. Βρετανία και ξεκίνησε να κατασκευάζει υλικά τριβής το 1901 και ειδικότερα υλικά φρένων.

Έχει καταφέρει στο παρελθόν να πετύχει τεχνολογικές καινοτομίες στον χώρο και σήμερα θεωρείται από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στα υλικά τριβής πολλών ειδών και χρήσεων.

Η Ferodo είναι μάλιστα η πρώτη εταιρεία παραγωγής σιαγώνων φρένων που χρησιμοποίησε υλικά παρόμοια με των ΟΕΜ των κατασκευαστών.

Καλύπτοντας πολυάριθμες εφαρμογές, με ευελιξία στον σχεδιασμό και την παραγωγή, καθώς και με προσοχή στην υψηλή και πάντα σταθερή απόδοση, η Ferodo κατάφερε να κατασκευάσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλα τα δίτροχα, μοτοσυκλέτες, σκούτερ, παπιά, κ.λπ. καθώς και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών τους.

 

Η Bike Alert – Alexopoulos έχει αναλάβει την εισαγωγή και τη διανομή των προϊόντων της Ferodo στην ελληνική αγορά και στη γκάμα της διαθέτει υψηλής ποιότητας και απόδοσης τακάκια, σιαγώνες, υλικά τριβής, δισκόπλακες, κ.α για όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών, σκούτερ και παπιών της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: Βεΐκου 23-25, Κουκάκι, Αθήνα, 210-922.2776 και Λ.Αθηνών 214, 10442, Αθήνα, τηλ 210-341.3733, www.alexopoulos.gr,  www.facebook.com/alexopoulosltd  , alexopoulosltd.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ