fbpx

FABBRI: ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

Κόντρα στον άνεμο

 Η εταιρία ιδρύθηκε το 1950 από τον Fernando Fabbri και οι δραστηριότητές της είχαν να κάνουν εξ αρχής με τα σκούτερ, αφού τα πρώτα της προϊόντα, ζελατίνες και παρμπρίζ, ήταν σχεδιασμένα για τις Vespa και Lambretta της εποχής! 

Από την πρώτη στιγμή οι κατασκευές της F. Fabbri διακρίθηκαν στην μεταπολεμική Ιταλία, μέσω της προσεγμένης τους κατασκευής, της εφαρμογής τους και της προστασίας που πρόσφεραν στους σκουτερίστες που τις χρησιμοποιούσαν.

Οι πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρίας...

Οι πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρίας…

... και οι σημερινές εγκαταστάσεις της Fabbri

… και οι σημερινές εγκαταστάσεις της Fabbri

Πολύ αργότερα, το 1997, η εταιρία πέρασε στη νέα εποχή για τα καλά, μέσω των εξελιγμένων συστημάτων παραγωγής, της χρήσης CAD/CAM, αλλά και χρησιμοποιώντας εργαλειομηχανές τελευταίας τεχνολογίας με computer. Από το 1950, μέχρι σήμερα η δύναμη της εταιρίας επικεντρώνεται στις ζελατίνες για σκούτερ και μοτοσυκλέτες – με έμφαση στα πρώτα – αφού παραπάνω από 600 διαφορετικά σχέδια και κωδικοί, υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη γκάμα της.

Έτσι για πάνω από 60 χρόνια, που η F.Fabbri εξειδικεύεται στην κατασκευή ζελατινών, ενώ σήμερα στον κατάλογο της συναντούμε πάνω από 400 διαφορετικά προϊόντα, που ταιριάζουν σε πλήθος μοντέλων σκούτερ και χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

Στάνταρ ζελατίνες που αντικαθιστούν τις εργοστασιακές

Ζελατίνες EX, με εξελιγμένα υλικά και φινίρισμα

Ζελατίνες Summer (κοντές- “καλοκαιρινές”), που είναι φιμέ και χαμηλού ύψους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για σπορ εμφάνιση

Η σειρά Gen-X της Fabbri είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση, αφού χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία στον χώρο ( με αυξημένη αντοχή, φινίρισμα, ακαμψία, αντίσταση στους κραδασμούς, κ.α).

 

Παράλληλα οι ζελατίνες της F. Fabbri χωρίζονται και στις κατηγορίες OEM, Αγωνιστικές, διπλής καμπυλότητας (σε 7 χρώματα), Trophy (με συγκεκριμένες προδιαγραφές) και Naked Sport-Touring.

Από την ιταλική F. Fabbri καλύπτονται οι παρακάτω εταιρίες και τα μοντέλα σκούτερ: APRILIA, GARELLI, HONDA, KEEWAY, KYMCO, LML, MALAGUTI, PEUGEOT, PIAGGIO, GILERA
SUZUKI, SYM, YAMAHA και στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρία Spiliotis.

Περισσότερες πληροφορίες: Σπηλιώτης ΑΕ, Θηβών 129 & Θηβών 123, Περιστέρι, Τηλ.210-5777906, Καλλιρρόης 47 (Συγγρού ΦΙΞ) 210-9219978 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spiliotis.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ