fbpx

DAINESE: “ΔΩΡΕΑΝ” ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ

Με κουπόνι αγορών μέχρι τον Ιούνιο του ’12

Aπό την 1η Οκτωβρίου μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011 η Dainese προσφέρει την παρακάτω υπηρεσία στους πελάτες της, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, όσον αφορά την ανανέωση και καθαρισμό των δερμάτινών τους.

Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, ειδικευμένη ομάδα της εταιρίας να φροντίσει τα μπουφάν ή τις φόρμες των πελατών της, με το κόστος της υπηρεσίας να δίνεται σε μορφή κουπονιού. Η αξία του κουπονιού θα αφαιρείται αργότερα από την επόμενη αγορά, ενός νέου προϊόντος της Dainese.

To κόστος για μπουφάν ή παντελόνι θα είναι 69 ευρώ, ενώ για ολόκληρη φόρμα (παντελόνι-μπουφάν) θα είναι 99 ευρώ. Ο πελάτης θα παίρνει ισόποσο κουπόνι το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012. Το κουπόνι δεν θα μπορεί να κοπεί σε μικρότερα τμήματα, θα εξαργυρωθεί πλήρως, στο σημείο όπου τα είδη της Dainese δόθηκαν για καθάρισμα. Η εταιρία θα επιστρέφει το δερμάτινο, που δόθηκε για ανανέωση, μέσα σε δύο εβδομάδες. Η προωθητική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί στα εξής κράτη: Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία.

Περισσότερες πληροφορίες: MC Motor import S.A., Μιχαλακοπούλου 36, Αθήνα,  210 7238005 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mcmotor.gr