fbpx

COLORI: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ JACKET

Ζέστη και προστασία;

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν χρησιμοποιούμε “μοτοσυκλετιστικά” μπουφάν; Ποιος είπε ότι επειδή η θερμοκρασία ανεβαίνει μειώνονται οι κίνδυνοι στο δρόμο; Υποχρεωτικό λοιπόν το μπουφάν για αυτούς που ενδιαφέρονται για την ασφάλειά τους και μάλιστα προτιμούμε ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα jacket που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και να δροσίζεται κάνοντας τη βόλτα και το ταξίδι απολαυστικά.

Δύο τζάκετ παρουσιάζουμε σήμερα, που απευθύνονται και σε αναβάτες σκούτερ, είναι ελαφρά, αεριζόμενα και οικονομικά σε τιμή, αφού η εταιρία που τα κατασκευάζει στην Ελλάδα, η Colori τα προσφέρει με 30% έκπτωση.

Morrison  Colori Jacket

Morrison Colori Jacket

MORRISON: Τιμή από 173 ευρώ, προσφορά στα 119 ευρώ. Ελαφρύ τζάκετ 2/3 σε διακριτική γραμμή, ιδανικό για ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή χρήση, από TACTEL® της DuPont. Διαθέτει επικολλημένη ( laminate ) μεμβράνη Porotex στο πίσω μέρος του υφάσματος και δεύτερη μεμβράνη επικολλημένη ( laminate ) στο πίσω μέρος της φόδρας, που το καθιστούν αδιάβροχο και αναπνέον. Επίσης 2 εξωτερικές τσέπες, 2 εσωτερικές, σύσφιξη στη μέση, ανακλαστικά σημεία και αφαιρούμενες ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες πλάτη (prEN 1621-2). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Αeolos Colori Jacket

Αeolos Colori Jacket

AEOLOS: Τιμή από 166 ευρώ, προσφορά στα 116 ευρώ. Πλήρως αεριζόμενο jacket από σύνθεση 40% βαμβάκι – 60% Cordura®, που πρωτοποριακά χρησιμοποιούμε και διάτρητο υλικό που επιτρέπει την εισροή του αέρα όντας ιδανικό για ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο. Διαθέτει 2 εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες, σύσφιξη στη μέση, ανακλαστικά σημεία και αφαιρούμενες ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες,πλάτη με πιστοποίηση prEN 1621-2. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

 Πληροφορίες: Colori Posto, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 160 (πρώην Βασιλίσσης Όλγας), 172 36 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ: 210.9702135 Πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Colori