fbpx

BS BATTERY: Προηγμένος τεχνολογικά σταθμός φόρτισης μπαταριών

Νέος Smart φορτιστής συντηρητής για επαγγελματίες

Η BS BATTERY ανταποκρινόμενη στην όλο και αυξανόμενη ζήτηση μπαταριών SLA τεχνολογίας (εργοστασιακά προφορτισμένες) αλλά και μπαταριών ιόντων λιθίου για μοτοσυκλέτες και scooter, σχεδίασε και κατασκεύασε έναν νέο σταθμό φόρτισης μπαταριών για τους επαγγελματίες του χώρου (συνεργεία, καταστήματα ανταλλακτικών και επαγγελματίες μεταπωλητές μπαταριών).

Ο ολοκαίνουργιος φορτιστής BK 20 και τα αξεσουάρ του αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία, καθώς αυτοί μπορούν να προσαρμόσουν με την χρήση ειδικού κιτ εφαρμογής, έναν έως δύο φορτιστές BK 20 (φωτογραφία 2) πάνω σε προωθητικό stand μπαταριών BS BATTERY (φωτογραφίες 3 και 4), δημιουργώντας έτσι ένα σύγχρονο και ασφαλές «εργαλείο» δουλειάς, με το οποίο μπορούν να αποθηκεύουν, να ενεργοποιούν, να φορτίζουν, να συντηρούν και να επαναφορτίζουν όλες τις μπαταρίες πριν την εγκατάσταση, αποστολή ή πώληση.

No2

Ο φορτιστής BK 20 είναι ένας smart αυτόματος φορτιστής μπαταριών 6v και 12v. Χρησιμοποιεί έναν προηγμένο μικροεπεξεργαστή, που του επιτρέπει να φορτίζει και να διατηρεί τρεις (3) μπαταρίες με διαφορετικές τάσεις και τεχνολογίες ταυτόχρονα (2Α ανά κανάλι), με χωρητικότητα μπαταρίας έως 40Ah.

Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φόρτισης με δύο επιλέξιμες λειτουργίες και εννέα βήματα φόρτισης.

Η λειτουργία επισκευής είναι επίσης ένα πολύτιμο και ευέλικτο πρόσθετο χαρακτηριστικό για κάθε επαγγελματία, καθώς οι νεκρές μπαταρίες υγρών (ανοικτού και κλειστού τύπου) ή οι μπαταρίες λιθίου χαμηλής τάσης μπορούν να επανενεργοποιηθούν ή να αποκατασταθούν!

No3

No4

Ένας νέος, σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος για να φορτίζετε και να συντηρείτε τις μπαταρίες με ασφάλεια είναι πλέον πραγματικότητα!

Εάν είστε επαγγελματίας του χώρου της μοτοσυκλέτας επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα για να λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες:

Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260 Fax: 210-34.62.747

Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776 Fax:210-92.44.254

Site: www.bikealert.gr Email: info@bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ