fbpx

BS BATTERY: Ήρθαν στην Ελλάδα οι μπαταρίες λιθίου BS Battery Lithium LifeP04

 

Ποιότητα BS Battery

H Bike Alert Hellas, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των μπαταριών μοτοσυκλέτας BS Battery για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την επέκταση της προϊοντικής γκάμας με την προσθήκη της νέας σειράς μπαταριών λιθίου Lithium LiFeP04

Οι μπαταρίες λιθίου BS Battery Lithium LiFeP04 είναι έτοιμες για χρήση και δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία (Plug and Play), φορτίζονται γρήγορα (super-fast charging ability) και το βάρος τους είναι σχεδόν 70% μικρότερο από τις μπαταριές υγρών!

Διαθέτουν ισχυρούς πόλους χαλκού για κορυφαία ηλεκτρική και μηχανική απόδοση και λειτουργούν ακόμα και μετά από μεγάλη περίοδο αποθήκευσης. Εντυπωσιακή είναι η αντοχή τους στη ζέστη (μέχρι και 230 βαθμού Κελσίου) και η ικανότητα εκκίνησης κινητήρων και λειτουργίας τους σε ακραίες συνθήκες ψύχους (έως και -15 βαθμούς C).

Μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλαπλές θέσεις (έως και 90 μοίρες κλίση) χωρίς πρόβλημα στη λειτουργία τους και ο κύκλος ζωής τους (φόρτισης) ξεπερνάει τις 2.000 φορές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BS Battery μέσα σε διάστημα μερικών ετών κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους προμηθευτές powersport μπαταριών παγκοσμίως.

Με παρουσία τόσο στον τομέα OEM αλλά και στον aftermarket τομέα της αγοράς, η BS Battery προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών lead-acid καθώς και Factory Activated (SLA) για μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATV, watercraft, snowmobile και βοηθητικών οχημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Ε: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, Ε: [email protected] , www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ