fbpx

BIKE ALERT HELLAS: Μανέτες Vicma

Νέα συνεργασία: Bike Alert Hellas – Μανέτες Vicma

Με στόχο την πληρέστερη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά η εταιρία Bike Alert Hellas ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Ισπανική εταιρεία Vicma.

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο που διανύουμε η Bike Alert Hellas είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ισπανική Vicma (πατήστε εδώ), που αφορούσε τους καθρέφτες μοτοσυκλετών και σκούτερ της εταιρίας. Τώρα η συνεργασία επεκτείνεται και στον τομέα των μανετών.

Η Vicma είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής και διανομής ανταλλακτικών μοτοσυκλετών στην Ευρώπη.

Οι μανέτες (για φρένο και συμπλέκτη) της Vicma έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιοτική αντικατάσταση των αντίστοιχων εργοστασιακών και είναι διαθέσιμες σε ασημί και μαύρο χρώμα, ανάλογα με το μοντέλο στο οποίο απευθύνονται.

Η υψηλή ποιότητα η οποία αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τους OE κατασκευαστές, τώρα είναι πλέον διαθέσιμη από την Vicma και την Bike Alert Hellas στον τομέα aftermarket, σε χαμηλότερες τιμές από τις “γνήσιες”.

Η Vicma κατασκευάζει και προμηθεύει τις μανέτες OE για κατασκευαστές όπως η Suzuki, η Yamaha, η Peugeot, κ.α.

H Vicma καλύπτει μια μεγάλη γκάμα των μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, email: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, email: [email protected]  www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ