fbpx

ALPINESTARS ANDES DRYSTAR: ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Προστασία και τιμή με έκπτωση

Τα Alpinestars Andes Drystar είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες του αναβάτη σκούτερ και μοτοσυκλέτας. Μπουφάν και παντελόνι της Alpinestars προστατεύουν, ενώ παράλληλα προσφέρονται από την εταιρία Μοτοδυναμική, στην καλύτερη τιμή που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά.

Το ειδικά κατασκευασμένο συνθετικό υλικό της Alpinestars που ονομάζεται DRYSTAR προσφέρει στα Andes Drystar αδιαβροχοποίηση, αλλά παράλληλα και τη δυνατότητα να αναπνέει το σώμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παράλληλα, το τεχνολογικά εξελιγμένο ύφασμα προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασίας σε περίπτωση τριβής με την άσφαλτο.

To μπουφάν Alpinestars Andes Drystar διαθέτει για τον εξαερισμό του εισαγωγές με φερμουάρ στα μανίκια και εξαγωγές στην πλάτη και τα μανίκια είναι ειδικά σχεδιασμένα (προ-κυρτωμένα) για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση, αφού ένα κοινό μπουφάν χωρίς αυτή την λύση ενοχλεί τον αναβάτη στις άρθρωσεις πήχη-βραχίονα των χεριών.

Υπάρχουν προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους, αλλά και θήκες για στήθος και πλάτη. Οι ρυθμίσεις σε μέση/λαιμό/μανίκια, αλλά και οι ειδικά σχεδιασμένες τσέπες (αδιάβροχες επίσης) συνδυάζονται με πλήθος σημαντικών χαρακτηριστικών όπως : αφαιρούμενη επένδυση, μαλακό κολάρο, εμπρόσθιο φερμουάρ πολύ καλής εφαρμογής, ειδικά micro-velcro, ελαστικά τμήματα στα μανίκια για εφαρμογή, κ.λπ.

Η τιμή του Alpinestars Andes Drystar Jacket, μετά την έκπτωση είναι 215 ευρώ.

Αντίστοιχα χαρακτηριστικά διαθέτει και το παντελόνι Alpinestars Andes Drystar όσον αφορά στην σχεδίαση και την εφαρμογή και την προστασία και συνδυάζεται απόλυτα με το με το Andes Drystar Jacket. Τα προστατευτικά εδώ βρίσκονται στα γόνατα και τους γοφούς και σχεδιαστικές λεπτομέρειες δίνουν άνεση στα γόνατα και το καβάλο.

Η τιμή του Alpinestars Andes Drystar Pants είναι μετά την έκπτωση στα 131 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.motodynamics.gr/Alpinestars-collection/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ