fbpx

YΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530: ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ MATRIS

Είσοδος στα σκούτερ

H Matris ως τώρα δεν ασχολείτο με σκούτερ, παρά μόνο με σπορ μοτοσυκλέτες. Υπάρχουν ωστόσο και οι εξαιρέσεις. Η Ιταλική εταιρεία μόλις παρουσίασε τη νέα της σειρά αναρτήσεων για Yamaha T Max 500 από το 2008 και φυσικά το καινούργιο 530.

Διαθέτει τρεις τύπους αμορτισέρ, ξεκινώντας με το monoshock της σειράς KD που διαθέτει στάνταρ ρύθμιση ύψους, απόσβεση επαναφοράς και υδραυλική προφόρτιση. Συνεχίζουμε με την ανώτερη σειρά KF που έχει επιπλέον ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης με εξωτερικό δοχείο αζώτου και η οποία προσφέρεται σε δύο επιλογές, με υδραυλική προφόρτιση ή χωρίς (δηλαδή ρύθμιση με γαντζόκλειδο).

Η Matris συνοδεύει το πακέτο αναρτήσεών της με δύο κιτ για το πιρούνι του T Max.

Το Κιτ Ελατηρίων Πιρουνιού (FKE) περιλαμβάνει αλουμινένιες τάπες προφόρτισης, αλουμινένιους αποστάτες και τα ελατήρια από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα παραγγέλνονται για το βάρος του συγκεκριμένου αναβάτη.

Η πληρέστερη λύση για το μπροστινό, ωστόσο, είναι το Kit Cartridge της Matris (FSE) όπου, εκτός από τις τάπες προφόρτισης και τα κατά παραγγελία ελατήρια, συμπεριλαμβάνει και μηχανισμούς για τις υδραυλικές αποσβέσεις με προκαθορισμένες τιμές επαναφοράς και συμπίεσης (δε ρυθμίζονται εξωτερικά).

Σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε από κοντά στη λεωφόρο Θηβών 123 στο Περιστέρι, στα τηλέφωνα 210 5763427, 5777906, 5751687, 5751951 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spiliotis.gr/matris

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ