fbpx

YΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 500: ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ OVERSIZE NG

Μεγαλύτεροι δίσκοι, καλύτερο φρενάρισμα

“Οversize” δισκόπλακα σημαίνει ότι ο δίσκος είναι μεγαλύτερης διαμέτρου, σε σύγκριση με τον ο δίσκο που προμηθεύει η εταιρία το μοντέλο της. Η ισπανική εταιρία NG προσφέρει λοιπόν δίσκους μεγαλύτερης διαμέτρου από τους στάνταρ της Yamaha για το ΤΜΑΧ 500, με σημαντική βελτίωση στον τομέα του φρεναρίσματος του scooter.

390 ευρώ κοστίζουν οι δύο μπροστινοί δίσκοι με τις βάσεις τους και 89 ευρώ ο πίσω (δεξιά)

Η διάμετρος των μπροστινών δίσκων που προσφέρει η NG – που είναι τύπου μαργαρίτας – φτάνει τα 298 χιλιοστά. Η διάμετρος των στάνταρ δίσκων της Yamaha είναι 267 χιλιοστά και για αυτό το λόγο η NG δίνει νέες βάσεις (brackets) από αλουμίνιο για να στηριχτούν εκ νέου οι δαγκάνες. Οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας τύπου 420 και έχουν δεχθεί ειδική θερμική κατεργασία για αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά τη διαδικασία των αλλεπάλληλων φρεναρισμάτων.

Το “ΝG OVERSIZE DISK ΚΙΤ” μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα ΤΜΑΧ 500 από το 2008 μέχρι το 2011 και κοστίζει 390 ευρώ (2 δισκόπλακες, 2 βάσεις).

Επίσης υπάρχει και αντίστοιχης κατασκευής και σχεδίασης (βλ. τύπου μαργαρίτα) δισκόπλακα και για τον πίσω τροχό, που κοστίζει 89 ευρώ.

Oι παραπάνω μετατροπές υπόσχονται καλύτερο φρενάρισμα συνολικά, κάτι που μεταφράζεται σε μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης, καλύτερη αίσθηση στις μανέτες και μεγαλύτερη αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερες πληροφορίες: Κοstpart, Δημητρακοπούλου 28-30, Κουκάκι, τηλ. 210 9241400 ή στο site www.kostpart.gr