fbpx

Οδηγός Bike Alert Hellas SYM Citycom 300i

Οδηγός ανταλλακτικών της Bike Alert Hellas για SYM Citycom 300i

Η Bike Alert Hellas προσφέρει πλήθος ανταλλακτικών για το δημοφιλές σκούτερ SYM Citycom 300i από φίλτρο αέρα, μέχρι ιμάντα μετάδοσης, τακάκια, δισκόπλακες κ.λπ. Ακολουθεί ο πλήρης οδηγός της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να βρουν εύκολα αυτό που αναζητούν.

SYM Citycom S 300i ABS

Φίλτρο αέρα Hiflofiltro

Κωδ. Προϊόντος: HFA5105

Tιμή: 14,36 €

Η Hiflofiltro δραστηριοποιείται στην κατασκευή φίλτρων αέρος και λαδιού στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας OEM από το 1963, ενώ τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από τις ποιοτικές πρώτες ύλες και την σωστή εφαρμογή και λειτουργία.

Ειδικότερα τα φίλτρα αέρος, διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους αλλά και για την εξαιρετική απόδοσή τους στην αντικατάσταση του ΟΕΜ φίλτρου.

Iμάντας κίνησης Bando

Κωδ. Προϊόντος: BAN-B7404W

Tιμή: 88,13

Οι ιμάντες κίνησης της Bando (Made in Japan), ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ποιότητας αντίστοιχης των OEM, παρέχουν ακρίβεια και προοδευτική απόδοση κάτω από απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

Με εύκαμπτο σώμα neoprene και ισχυρές ίνες fiberglass, αντέχουν τη θερμότητα, την τριβή και την υγρασία, εξασφαλίζοντας μέγιστη διάρκεια ζωής.

Το ανθεκτικό ύφασμα νάιλον και στις δύο πλευρές του ιμάντα, προστατεύει το οδοντωτό τμήμα από τη φθορά, παρέχοντας ομαλότερη λειτουργία.

Γλύστρες μπιλιοφόρων (rollers) Bando

Κωδ. Προϊόντος: BAN-R2502201806

Τιμή: 20,55

Οι νέες γλύστρες μπιλιοφόρου – variator της Bando είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, αντίστοιχης των OEM τις οποίες και αντικαθιστούν.

Κάθε σετ είναι κατάλληλο για το μοντέλο σκούτερ για το οποίο προορίζεται, περιορίζοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα λάθους επιλογής. Βρείτε τις τώρα άμεσα διαθέσιμες για την πλειοψηφία των scooter τις Ελληνικής αγοράς.

Τακάκια δισκόφρενων Ferodo

Μπροστά. Κωδ. Προϊόντος: FD-FDB2190EF, Τιμή: 6,82

Πίσω. Κωδ. Προϊόντος: FD-FDB2190EF, Τιμή: 6,82

Tα νέα -entry level- τακάκια της Ferodo με την επωνυμία Eco Friction, σχεδιάστηκαν για παπιά, σκούτερ και τις δημοφιλέστερες μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού της ελληνικής αγοράς.

Τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά πάστας, οφείλονται στο ότι η Ferodo κατάφερε να περιορίσει την περιεκτικότητα χαλκού, η οποία είναι υπεύθυνη για την ρύπανση του περιβάλλοντος, χωρίς να μειώνεται η απόδοση στο φρενάρισμα.

Παράλληλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την προσιτή τιμή τους, πράγμα που τα καθιστά μια άριστη επιλογή.

Δισκόπλακες JT

Μπροστά. Κωδ. Προϊόντος: JTD8511, Τιμή: 43,4

Πίσω: Κωδ. Προϊόντος: JTD8510, Τιμή: 42,16

H JT Braking διαθέτει μια κορυφαίας ποιότητας γκάμα δισκόφρενων, ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων  ώστε να προσφέρουν υψηλή απόδοση στο φρενάρισμα για όλους τους τύπους σκούτερ.

Οι δισκόπλακες JT αντικαθιστούν απευθείας τις γνήσιες (ΟΕΜ) δισκόπλακες και προσφέρουν υψηλή αίσθηση εμπιστοσύνης και απόδοσης στο φρενάρισμα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Βαριατόρ Μalossi

Κωδ. Προϊόντος: MAL-5113597, Τιμή: 168,83

Το Malossi Multivar 2000 είναι ένα «maxi» variator, υπό την έννοια ότι έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει σκούτερ υψηλής ισχύος και κυβισμού, αλλά και επειδή εμπεριέχει στην κατασκευή του κορυφαίες τεχνικές και σχεδιαστικές καινοτομίες.

Οι μηχανικοί της Malossi ξεκίνησαν συνδυάζοντας όλη την τεχνολογική γνώση που έχει αποκτηθεί στο πέρασμα των χρόνων στις μεταδόσεις κίνησης των σκούτερ.

Σιαγόνες Φυγοκεντρικού RMS

Κωδ. Προϊόντος: RMS-100360581, Τιμή: 77,38

Οι σιαγόνες φυγοκεντρικού της Ιταλικής RMS, αποτελούν την σωστή επιλογή για αντικατάσταση OEM των γνήσιων φυγοκεντρικών.

Είναι κατασκευασμένες από υλικά πρώτης ποιότητας, τοποθετούνται εύκολα, χωρίς μετατροπές και προσφέρουν άριστη λειτουργία.

Μπαταρία BS Batterry

Κωδ. Προϊόντος: BS-BT12ABS, Τιμή: 46,08

Οι μπαταρίες BS Battery MF (Maintenance Free) τύπου είναι σφραγισμένες μπαταρίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ανασυνδυασμού του φυσικού αερίου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει λιγότερη συντήρηση, και δεν απαιτεί αναπλήρωση υγρών.

Οι μπαταρίες MF (Maintenance Free) συμπεριλαμβάνουν στη συσκευασία τους τα αντίστοιχα υγρά τους (ηλεκτρολύτης), τα οποία πρέπει να προστεθούν στην μπαταρία πριν την ενεργοποίηση της.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όλες οι μπαταρίες αυτού του τύπου φορτίζουν με παλμικό φορτιστή.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των MF (Maintenance Free) μπαταριών είναι τα παρακάτω:

  • Μείωση της θείωσης πλάκας
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και τρεις φορές περισσότερο από τις συμβατικές
  • μπαταρίες)
  • Λιγότερη συντήρηση (δεν υπάρχει ανάγκη συμπλήρωσης υγρών)
  • Μεγαλύτερη αναμονή τάσης

Αμορτισέρ YSS

Κωδ. Προϊόντος: YSS-TB220-380P-03, Τιμή: 111,08

Τα αμορτισέρ διπλής ενεργείας (αζώτου-λαδιού) YSS Hybrid εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία της οπίσθιας ανάρτησης του σκούτερ, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στον αναβάτη.

Η τεχνολογία διπλού θαλάμου των αμορτισέρ YSS Hybrid επιτρέπει τον διαχωρισμό του αζώτου από τον χώρο που λειτουργεί το λάδι, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ αποτελεσματικό έλεγχο της απόσβεσης των φορτίων που δέχονται τα αμορτισέρ κατά την κίνησή τους, συμπίεση ή επαναφορά.

Το άζωτο καθορίζει την ομαλότητα της απόσβεσης, συμπίεσης και επαναφοράς και σε συνδυασμό με την δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου, τα Hybrid προσφέρουν μια αναβάθμιση σε σχέση με τα εργοστασιακά αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης.

Διαθέτουν μηχανισμό Step Spring Preload ρύθμιση ελατηρίου, η οποία γίνεται χειροκίνητα, αυξομειώνοντας την σκληρότητα του ελατηρίου, το οποίο ρυθμίζεται έως και 7 θέσεις.

Μανέτες VICMA

Δεξιά μανέτα: Κωδ. Προϊόντος: VIC-L74651-R, Τιμή: 11,46

Αριστερή μανέτα: Κωδ. Προϊόντος: VIC-L74661-L, Τιμή: 11,46

Οι μανέτες της Vicma έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αντικατάσταση των γνησίων και είναι διαθέσιμες σε ασημί και μαύρο χρώμα, ανάλογα με το μοντέλο στο οποίο αναφέρονται.

Η υψηλή ποιότητα η οποία αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τους OE κατασκευαστές, τώρα διαθέσιμη για την aftermarket γκάμα προϊόντων, σε χαμηλότερες τιμές έναντι των «γνησίων».

Η Vicma κατασκευάζει μανέτες δίκυκλων για OE κατασκευαστές όπως η Suzuki, η Yamaha, και η Peugeot.

BIKE ALERT Hellas Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260 Fax: 210-34.62.747
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776 Fax:210-92.44.254
Site: www.bikealert.gr E-mail: [email protected]

Διευθύνσεις: Βεϊκου 23-25 Κουκάκι Τηλ: 210-92.22.776, Λεωφ. Αθηνών 214, Αθήνα, τηλ 210-34.13.733

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ