fbpx

ΜΑLOSSI KAI BANDO ΓΙΑ HONDA

Για SH 300 και PCX 125

Malossi: Σιαγόνες φυγοκεντρικού με καμπάνα για Honda SH 300

Οι σιαγόνες φυγοκεντρικού της Malossi διακρίνονται για την ποιοτική κατασκευή τους και για το πατενταρισμένο σύστημα ρύθμισής τους. Είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας υλικά (χωρίς τη χρήση αμιάντου). To σύστημα σιαγόνων και καμπάνας της Malossi προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, με άμεση ενίσχυση της επιτάχυνσης από στάση.

Bando: Ιμάντας κίνησης για Honda PCX 125

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος είναι αρχές της φιλοσοφίας της γιαπωνέζικης εταιρίας κατασκευής ιμάντων Bando. Με προϊόντα που είναι ασφαλή για τον καταναλωτή και φιλικά προς το περιβάλλον. Οι ιμάντες κίνησης της Bando προσφέρουν σταθερότητα στην απόδοσή τους ακόμα και κάτω από απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Με υλικό κατασκευής το neoprene και ενσωματωμένες ισχυρές ίνες fiberglass που αντέχουν στην θερμότητα, την τριβή και την υγρασία, προσφέρουν αυξημένη διάρκεια ζωής. Το ανθεκτικό ύφασμα νάιλον και στις δύο πλευρές του ιμάντα, προστατεύει το οδοντωτό τμήμα από την φθορά, παρέχοντας ομαλότερη λειτουργία και αντοχή στη χρήση.


 Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τις  διευθύνσεις www.alexopoulos.gr καιwww.alexopoulosltd.blogspot.com