fbpx

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ NILS: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FUORISTRADA

Για αγωνιστικά και για σκούτερ

Η NILS είναι μία ιταλική εταιρία λιπαντικών με 40 χρόνια εμπειρία στην εξέλιξη προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ειδικές συνθήκες. Από το 1971 εξελίσσει και παράγει λιπαντικά υψηλής απόδοσης αλλά και συστήματα λίπανσης για την βιομηχανία, για χωματουργικά μηχανήματα, τη γεωργία, την βιομηχανία τροφίμων, για μηχανολογικές εγκαταστάσεις αλλά και για μοτοσυκλέτες και σκούτερ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μία παγκόσμια τεχνογνωσία αλλά και ευαισθησία για το περιβάλλον, που της επιτρέπουν να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες που κυμαίνονται από τις πιο απλές εφαρμογές έως τις πιο σύνθετες – όπως για παράδειγμα η συνολική διαχείριση προγραμμάτων σε βιομηχανικές μονάδες, όπου η NILS αναλαμβάνει τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων λίπανσης των εγκαταστάσεων.


Αυτό που κάνει την NILS να ξεχωρίζει είναι η ευελιξία, θεωρώντας το εργαστήριο R&D ως ένα μέσο το οποίο επιτρέπει να δημιουργεί εξατομικευμένα προϊόντα ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις της.
Όσον αφορά την γκάμα λιπαντικών μοτοσικλέτας η NILS σχεδιάζει και εξελίσσει τα προϊόντα της μέσα από τους αγώνες και τις αγωνιστικές ομάδες, όπως είναι η εργοστασιακή ομάδα της Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοκρός, των οποίων είναι τεχνικός χορηγός.


Υπάρχουν όλα τα λιπαντικά που χρησιμοποιούν τα σκούτερ, για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες. Τα λιπαντικά της NILS μπορείτε να τα βρείτε στην The Fuoristrada Co, στο Riders’ Shop, στο Worksbike και στο Emporio CARRER.


Περισσότερες πληροφορίες: Τhe Fuoristrada Co., Τηλ. 210 9225930, 210 9211877, Δημητρακοπούλου 29, Κουκάκι, Υπ. Επικοινωνίας: Θ. Αντωνιάδης  [email protected]