fbpx

YAMAHA XMAX: Νέα 300 και 400 Iron Max

Σπορ περιποίηση – Iron Max εκδόσεις

Τα σπορ maxi scooter της Yamaha αποκτούν περιποίηση τύπου Iron Max. Tα Yamaha ΧΜΑΧ 300 και Yamaha ΧΜΑΧ 400 με τον δυναμικό σχεδιασμό τους, εμπνευσμένο από το κορυφαίο της εταιρίας TMAX ντύνονται στα μαύρα.

Οι πωλήσεις για τα σπορ σκούτερ της Yamaha τα XMAX 400 και ΧΜΑΧ 300 δεν τα πηγαίνουν καθόλου άσχημα. Συνδυάζοντας εμφάνιση, επιδόσεις και λειτουργικότητα σε καθημερινή βάση, κατάφεραν να πουλήσουν σαν οικογένεια ΧΜΑΧ περισσότερες από 370.000 μονάδες στην Ευρώπη από το 2005.

Με περισσότερες από 17.000 πωλήσεις μέσα στο 2018, το XMAX 300 κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των σπορ σκούτερ άνω των 250 cc, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Yamaha στην Ευρώπη μετά το MT-07!

Χάρη στο DNA της σειράς MAX, τα μοντέλα TMAX και XMAX έχουν επηρεάσει δυναμικά την αγορά από τότε που εμφανίστηκαν προσφέροντας νέα επίπεδα επιδόσεων και στυλ στους δρόμους της Ευρώπης.

Μόλις ένα χρόνο μετά την πετυχημένη κυκλοφορία της ανανεωμένης σειράς XMAX, η Yamaha επανέρχεται με μια νέα ειδική έκδοση, την XMAX Iron Max που προσφέρει υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ενισχύοντας την εικόνα ενός δυναμικού σπορ σκούτερ.

Τα νέα ΧΜΑΧ 300 και ΧΜΑΧ 400 της ειδικής έκδοσης έχουν σαν νέα χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένη σέλα με ενσωματωμένη πλάτη αναβάτη, αλουμινένια μαρσπιέ στο δάπεδο, σχεδιασμένα για να τονίζουν την αποκλειστικότητα αυτών των δύο κορυφαίων σκούτερ, καθώς και άλλες ποιοτικές πινελιές, όπως δακτυλίους κοντέρ με επιχρωμιωμένο φινίρισμα και φιμέ οπίσθιο φως.

Στο εσωτερικώ της ποδιάς των XMAX Iron Max υπάρχει ποιοτική “δερμάτινης αίσθησης” επένδυση που προσδίδει πολυτελή εμφάνιση, ενώ το κομψό νέο σκούρο γκρι σατινέ χρώμα που η Yamaha ονομάζει “Sword Grey”, συνδυάζεται με μαύρα γυαλιστερά κομμάτια και ταιριάζει με τα εμβλήματα των ΧΜΑΧ, που τονίζουν τον χαρακτήρα των σκούτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ