fbpx

YAMAHA CONCEPT 3TΡΟΧΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ MOTOR SHOW

Περισσότερο σπορ, περισσότερες συγκινήσεις

Η Yamaha έδωσε λίγες πληροφορίες και μια φωτογραφία για ένα νέο μοντέλο που θα παρουσιάζει στο επερχόμενο Tokyo Motor Show. Μεταξύ των νέων δίτροχων της εταιρίας από την Ιwata θα υπάρχει κι ένα νέο 3τροχό “όχημα” που θα έχει όπως και το υπάρχον σκούτερ Tricity δυνατότητες κλίσης στις στροφές.

To νέο τρίτροχο της Yamaha χρησιμοποιεί τεχνολογία LMW που χαρακτηρίζει μια κατασκευή που μπορεί να στρίβει γέρνοντας όπως οι μοτοσυκλέτες, με την περίσσια πρόσφυση και ασφάλεια που προσφέρει ο δεύτερος τροχός μπροστά. Μετά τις Honda και Suzuki, που αποκάλυψαν τα νέα concept ή όχι μοντέλα τους ήρθε η σειρά της Yamaha να παρουσιάσει τα μοντέλα που θα εκτεθούν στο 44ο Σαλόνι του Τόκιο, το οποίο ξεκινάει σε 10 μέρες, την 30η Οκτωβρίου και διαρκεί μέχρι την 8η Νοεμβρίου.

yamaha-2015-concept-3wheel scooter

Ανάμεσα στα νέα οχήματα που θα παρουσιαστούν από την εταιρία των τρία διαπασών, θα υπάρχουν εκτός των άλλων, ηλεκτρικά δίτροχα, ένα πρωτότυπο mountain bike με ηλεκτρική υποβοήθηση, ένα αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τις μοτοσυκλέτες της φίρμας, ένα όχημα που προορίζεται για off-road κι ένα ανθρωποειδές ρομπότ-αναβάτης.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο 3τροχο της Yamaha που ίσως να μην χρησιμοποιήσει το όνομα Tricity, αλλά η Yamaha αναφέρει ότι το τρίτροχο θα διαθέτει τεχνολογία LMW. Η εμφάνιση του μπροστινού του μέρους είναι πιο σπορ και επιθετική και δείχνει να μοιάζει το πρωτότυπο 3τροχο της εταιρίας που είχε παρουσιαστεί πέρσι τέτοια εποχή στο σαλόνι της Κολωνίας με το όνομα Yamaha 01 GEN. 

Οι αναρτήσεις χρησιμοποιούν και πάλι, όπως στο Tricity 125, δύο μπουκάλες σε κάθε τροχό, αλλά σε διαφορετική διάταξη, αφού αυτές βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά των τροχών. Σύντομα θα γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες, γι΄αυτό μείνετε συντονισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ