fbpx

YAMAHA TRICITY 125: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Το νέο αίμα των 3τροχων σκούτερ

 Η τελική μορφή του νέου Yamaha Tricity 125 που είδαμε στο σαλόνι του Μιλάνο τον Νοέμβριο του 2013 θα παρουσιαστεί επίσημα, παγκοσμίως την επόμενη βδομάδα.

Την 25η Μαρτίου διάλεξε η Yamaha για να παρουσίασει στον κόσμο το ελπιδοφόρο τρίτροχο σκούτερ της που θα αλλάξει – σύμφωνα με την εταιρία – τα στάνταρ στην κατηγορία. Ένα βιντεάκι teaser ανέβηκε στο διαδίκτυο επίσημα και ανακοινώνει ότι το αρχικά concept τρίτροχο σκούτερ γίνεται πλέον μοντέλο παραγωγής.

Να και ο κινητήρας του νέου Yamaha Tricity 125

Να και ο κινητήρας του νέου Yamaha Tricity 125

Οι Ιάπωνες δείχνουν με αυτό τον τρόπο έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για αυτού του είδους τα “εναλλακτικά”, σκούτερ που έχουν γίνει τελικά μέρος του κατεστημένου.

Αυτά που υπόσχεται η Yamaha να αλλάξει είναι το βάρος (το οποίο μεγαλώνει επικίνδυνα λόγω μηχανισμού και αναρτήσεων και δύο τροχών μπροστά) και στο Tricity θα παραμείνει χαμηλά και η τιμή (η οποία μεγαλώνει επικίνδυνα, λόγω των ίδιων λόγων) η οποία ότι θα παραμείνει κάτω από τις 4.000 ευρώ.

Φουτουριστική είναι η αναβάτης του Tricity στο βίντεο

Φουτουριστική είναι η αναβάτης του Tricity στο βίντεο

Σύμφωνα με το 15 δευτερόλεπτων video της Yamaha εκτός από το Tricity 125 έρχεται και το νέο δικύλινδρο 250άρι YZF, τα οποία δυο μοντέλα περνούν μπροστά από τον φακό φευγαλέα και αφαιρετικά. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη παρουσίαση η Yamaha έχει φτιάξει και micro-site με τη διεύθυνση www.revstation.com.

Σε μια βδομάδα ακριβώς θα ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ