fbpx

YAMAHA TMAX Tech MAX 2022: Το Yπέρ-ΤΜΑΧ!

Πιο ΜΑΧ κι από το ΤΜΑΧ

Το Yamaha TMAX Tech MAX του 2022 είναι το απόλυτο Sport Scooter της Yamaha, σχεδιασμένο για να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες που επιθυμούν πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές και λεπτομέρειες είτε αισθητικές, είτε λειτουργικές που κάνουν τη διαφορά.

Το Yamaha TMAX Tech MAX έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το νέο TMAX του 2022 (διαβάστε την πλήρη παρουσίασή του εδώ), ενώ παράλληλα επωφελείται από μια σειρά πρόσθετων συστημάτων, ειδικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών.

Για παράδειγμα η ζελατίνα στο Tech MAX είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη, επιτρέποντας στον αναβάτη να προσαρμόζει γρήγορα το ύψος της ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Αυτός ο “ανεμοθώρακας”, όπως λέγεται στα Ελληνικά βεβαίως, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προστασία από αέρα και βροχή, ιδιαίτερα σε υψηλότερες ταχύτητες, κι επίσης στην υψηλή του θέση βοηθά στον περιορισμό του θορύβου από τον άνεμο, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να απολαμβάνει τις ηχητικές υπηρεσίες που παρέχει το σκούτερ, μέσω του σετ ακουστικών-μικροφώνου (προαιρετικά) που συνδέεται με Bluetooth.

Παράλληλα η θερμαινόμενη σέλα και τα θερμαινόμενα γκριπ εξασφαλίζουν άνεση ειδικά τις κρύες εποχές του έτους, ακόμα και σε πιο μακρινά ταξίδια.

Το σύστημα Cruise Control περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και αποτελεί ένα πολύτιμο σύστημα που μπορεί να κάνει ακόμα πιο απολαυστική την ταξιδιωτική οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, βοηθώντας παράλληλα τους αναβάτες να τηρούν τα τοπικά όρια ταχύτητας.

Η πίσω ανάρτηση με μοχλικό στο TMAX Tech MAX είναι ρυθμιζόμενη, διευκολύνοντας την προσαρμογή της λειτουργίας της (σκληρή-μαλακή) για χρήση με ένα ή δύο άτομα.

Οι διακόπτες με φωτισμό περιλαμβάνονται επίσης στα βασικά χαρακτηριστικά, ενώ τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό ενισχύουν το status του Tech MAX ως το απόλυτο Sport Scooter.

Αποκλειστικά βασικά χαρακτηριστικά του TMAX Tech MAX

  • Θερμαινόμενη σέλα
  • Συγκεκριμένοι χρωματικοί συνδυασμοί
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα
  • Cruise Control
  • Τιμόνι και κεντρικοί διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό
  • Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση
  • Εσωτερικά πλαστικά ποδιάς, με υλικά υψηλής ποιότητας
  • Βάρος 220 κιλά, πλήρες υγρών

Το TMAX Tech MAX θα είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα: Dark Petrol και Power Grey.

Οι παραδόσεις στους επίσημους ευνεργάτες της Yamaha στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν μετά τον Μάρτιο του 2022. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ