fbpx

YAMAHA TMAX 530 SPORT: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!

Αντεπίθεση, σε Σπορ φόντο

 Δεν άργησε η Yamaha να αντιδράσει στην “προσβολή” της BMW, που “τόλμησε” να παρουσιάσει ένα απευθείας ανταγωνιστικό σκούτερ στην κατηγορία των 500-650 κυβικών, θέτοντας σε αμφισβήτηση τον τίτλο του “πιο σπορ” maxi scooter του κόσμου.

 Η “αυτοκρατορία των ΤΜΑΧ” αντεπιτίθεται και η Yamaha περνά σε δραστικά μέτρα, φρεσκάροντας το πετυχημένο μεγάλο της σκούτερ με σπορ λεπτομέρειες: ουσιώδεις και διακοσμητικές. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τον συνεχιστή της δυναστείας, μετά τα απλά ΤΜΑΧ, τα ABS, τα Black Max. Σύντομα λοιπόν θα εμφανιστεί και το TMAX 530 Sport, ένα μοντέλο με στάνταρ ABS και μερικά ακόμα καλούδια που θα ενισχύσουν την εικόνα ενός σκούτερ, που τη χρονιά που πέρασε, έγραψε ιστορία στις ευρωπαϊκές αγορές με τις υψηλές πωλήσεις του.

Έμπνευση για το νέο ΤΜΑΧ αποτέλεσαν οι δεκάδες προτάσεις βελτιωτών (όπως το εικονιζόμενο) πάνω στο δημοφιλές scooter

Έμπνευση για το νέο ΤΜΑΧ αποτέλεσαν οι δεκάδες προτάσεις βελτιωτών (όπως το εικονιζόμενο) πάνω στο δημοφιλές scooter

Οι πληροφορίες για το νέο σκούτερ της εταιρίας των “τρία διαπασών” μάλιστα μιλούν για τιμή που δεν θα ξεπερνάει την τιμή του ΤΜΑΧ Black Max (11.950 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Μοτοδυναμική, για την ελληνική αγορά). Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα πληροφορία, αφού το συγκεκριμένο scooter θα είναι εφοδιασμένο πέρα από το ABS, με τελικό εξάτμισης Akrapovic, σύστημα εντοπισμού του οχήματος σε περίπτωση κλοπής, σκούρα σπορ ζελατίνα και με κάποια ακόμα αξεσουάρ, όπως κάλυμμα σέλας, κ.λπ., που θα δημιουργούν ένα “διαφορετικό ΤΜΑΧ” με σκοπό να αντιμετωπίσει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία τις προκλήσεις των αντιπάλων του.

Λίγη υπομονή λοιπόν και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και φωτογραφίες από το νέο Yamaha TMAX 530 Sport του 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ