fbpx

YAMAHA TMAX 530 BRONZE ΜΑΧ, 2014: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Βαθύ καφέ και μεταλλικό

 Ανάμεσα στα νέα μοντέλα σκούτερ της Yamaha για το 2014 περιλαμβάνεται και ένα ΤΜΑΧ 530 που θα είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό χρώμα, το μπρονζέ. Το όνομα αυτού TMAX 530 Bronze Max και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό. KEIMENO: ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΥΑΜΑΗΑ 

Εδώ βεβαίως δεν μιλάμε για ένα τυχαίο σκούτερ, αλλά για τον ηγέτη των πωλήσεων των maxi scooter σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη. Για το 2014, ένα από τα ΤΜΑΧ αποκτά νέα εμφάνιση που αυξάνει την αύρα της πολυτέλειας που εκπέμπει.

Το νέο TMAX Bronze MAX αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη όσον αφορά στην εμφάνιση των σπορ σκούτερ.

Πρόκειται για ένα limited edition μοντέλο που έχει βαφτεί με ένα βαθύ και άκρως εντυπωσιακό, όπως διαπιστώσαμε ζωντανά μέσα στο περίπτερο της Yamaha στο σαλόνι EICMA του Μιλάνο, ειδικά όταν το παρατηρούσες κάτω από το φως των προβολέων.

Πιστεύουμε ότι με το φως του ήλιου να πέφτει πάνω του, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αντίθεση προκαλείται όταν το βαθύ καφέ μεταλλικό, σατινέ χρώμα αναμιγνύεται με τμήματα του σκούτερ που είναι μαύρα, όπως για παράδειγμα με το “μπούμερανγκ”, που βρίσκεται στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη.

Βαμμένα σε γυαλιστερό μαύρο είναι και το μέσο, χαμηλότερο τμήμα του φέρινγκ, τα καπάκια του στροφάλου, το κάτω μισό του μπροστινού φτερού, κ.λπ. Αντίστοιχα μαύρα, αλλά ματ αυτή τη φορά είναι το κεντρικό τμήμα του ρύγχους του φέρινγκ, τα εσωτερικά πλαστικά, το δάπεδο, η βάση της σέλας και η ίδια η σέλα. Η τελευταία για τις ενώσεις του καλύμματος χρησιμοποιεί εμφανείς χρυσές ραφές.

 H ειδική, περιορισμένης έκδοσης ΤΜΑΧ Bronze Max που θα κυκλοφορήσει και με ABS για το 2014 – όπως εξ’ άλλου και τα απλά ΤΜΑΧ (σε λευκό, ασημί και γκρίζο) – διαθέτει ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα των 530 cc, δύο δισκόφρενα 267 mm μπροστά, δισκόφρενο 282 mm πίσω, τροχούς 15 ιντσών, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, χώρο κάτω από τη σέλα για ένα φουλφέις κράνος. 

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες πάνω στο Yamaha TMAX 530 Bronze MAX, του 2014 είναι ότι και οι ζάντες είναι βαμμένες μπρονζέ, αλλά και η αλουμινένια πλάκα πάνω στο κεντρικό καπάκι του τιμονιού (που έχει υφή βουρτσισμένου μετάλλου) όπου ανακοινώνεται η ιδιαιτερότητα της έκδοσης “Bronze Max”, αλλά και η περήφανη καταγωγή της: “Made in Iwata, Japan”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ