fbpx

YAMAHA NMAX 160 STAR WARS: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

Συλλεκτικές εκδόσεις NΜΑΧ… στη Βραζιλία

Να επιλέξει καλείται ο τυχερός μελλοντικός αγοραστής των περιορισμένης έκδοσης σκούτερ Yamaha NMAX Star Wars με ποιούς θέλει να είναι: με τους άσπρους ή με τους μαύρους; Τους “καλούς” ή τους “κακούς”. Με τη μόνη διαφορά ότι ο δυνητικός σκουτερίσταςαγοραστής πρέπει να είναι κάτοικος Βραζιλίας.

“Escolha o seu Lado” – “Διάλεξε πλευρά” λέει το διαφημιστικό της Yamaha Βραζιλίας που είχε μια φαεινή ιδέα, την οποία εφάρμοσε πάνω στα δημοφιλή NMAX 160, όπως λέγονται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής τα γνωστά μας ΝΜΑΧ 155.

Προτιμάς τον Luke Skywalker ή τον Darth Vader, με ποιούς θέλεις να είσαι; Θα διαλέξεις τον λευκό συνδυασμό που είναι με την Rebel Alliance, τους επαναστάτες του Luke Skywalker ή τον πιο “σκοτεινό” Galactic Empire του Darth Vader;

Τα χρώματα και η διακόσμηση είναι εμπνευσμένα από τα μαχητικά διαστημόπλοια X-Wing και TIE Fighters αντίστοιχα και όλα αυτά εμπνέονται φυσικά από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του George Lucas.

To “έπος” του Star Wars ξεκινά με την πρώτη ταινία που προβλήθηκε το 1977 και συνεπήρε έκτοτε εκατομμύρια παιδιών (και όχι μόνο) που δημιούργησαν ένα ισχυρό, πιστό και φανατικό κοινό.

Κάθε ταινία Star Wars που βγαίνει πλέον (κι έχουν φτιαχτεί εννέα μέχρι στιγμής) αποτελεί για πολύ κόσμο κοσμοϊστορικό γεγονός, ενώ μεγάλη στενοχώρια έχει φέρει η καθυστέρηση της 10ης ταινίας που ήταν να προβληθεί φέτος, αναβλήθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για το 2022.

Σε συνεργασία με την Disney που έχει αγοράσει και την εταιρία του George Lucas, η Yamaha Βραζιλίας πολύ έξυπνα κινούμενη παρουσίασε δύο limited edition του NMAX 155 χωρίς μετατροπές ή βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη, παρά μόνο με διακοσμητικές παρεμβάσεις που για τους θαυμαστές του Star Wars θα αποτελέσουν πολύτιμα αναμνηστικά αντικείμενα.

Περιττό να πούμε ότι οι συλλέκτες έχουν ήδη αρχίσει να “ακονίζουν τα πορτοφόλια τους”, αν και η τιμή των σκούτερ είναι προσιτή, στα 2.200 περίπου ευρώ.

Εννοείται ότι θα θέλαμε να δούμε τα σπέσιαλ ΝΜΑΧ και στην Ευρώπη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί αν η Disney  δεχτεί να παραχωρήσει τα δικαιώματα και στη Yamaha Europe.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ