fbpx

YAMAHA ΧΜΑΧ 400 MOMODESIGN: ΤΟ ΣΤΙΛΑΤΟ ΣΠΟΡ

Σπορ αισθητική, “made in Italy”

 Πολύ σύντομα μετά την παρουσίαση του μεσαίου κυβισμού maxi scooter, Yamaha XMAX400 ABS, παρουσιάζει την ειδική έκδοση ΧΜΑΧ 400 Momodesign, σε συνεργασία με τον γνωστό ιταλικό οίκο σχεδιασμού. 

Το Yamaha XMAX 400 Momodesign, φέρει την υπογραφή του επώνυμου σχεδιαστή και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό, με τα γραφικά της Momo να κυριαρχούν στο ρύγχος της ποδιάς/φέρινγκ.

Η αντίθεση του μαύρου ματ, που είναι κυρίως βαμμένο το σκούτερ με γκρίζα τμήματα να το πλαισιώνουν, κάνουν την έκδοση αυτή, να ξεχωρίζει για την καλαισθησία της.

Η κοντή αεροδυναμική και σπορ ζελατίνα με το λογότυπο της Momodesign δεσπόζει στο μπροστινό τμήμα του ΧΜΑΧ, τα γκριπ, τα αντίβαρα, τα καλύμματα μαρσπιέ με “aluminum look”. 

Πλήθος λεπτομερειών, αλλά κυρίως η δίχρωμη, καλοφτιαγμένη σέλα, διαφοροποιούν το μοντέλο, προσδίδοντάς του ταυτόχρονα και μια πιο “αθλητική” αύρα.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά μένουν ως έχουν, με τον μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα των 395 cc και των 31 ίππων να κινεί το σύνολο. Ο μπροστινός τροχός είναι 15 ” και ο πίσω 13 “, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για δυο κράνη.

Τα φώτα χρησιμοποιούν τεχνολογία LED, τα φρένα είναι τρεις δίσκοι, δυο μπροστά βεβαίως, όλοι διαμέτρου 267 mm, με το ABS να είναι προαιρετικό.

Το νέο Yamaha XMAX 400 Momodesign θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Μάιο του 2014, με τιμή κοντά στις 6.400 ευρώ, με την έκδοση ABS να είναι κατά 500 ευρώ ακριβότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ