fbpx

Voge SR4: Η τιμή προσφοράς συνεχίζεται

Εξαντλήθηκε η πρώτη παραγγελία… και η προσφορά συνεχίζεται!

Η πρώτη παραγγελία των Voge SR4 που θα έρθουν στην Ελλάδα το 2023 εξαντλήθηκε άμεσα και η αντιπροσωπεία Mototrend SA, μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον μελλοντικών αγοραστών που εκδηλώθηκε, αποφάσισε να επεκτείνει την προσφορά, διατηρώντας την τιμή γνωριμίας στα 5.995€ και για την επόμενη παραλαβή.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από πλευράς κοινού για το πρώτο maxi scooter της Voge με κινητήρα 350 κυβικών, που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τους πρώτους μήνες του 2023.

Γι’ αυτό και η αντιπροσωπεία Mototrend SA – που είχε ανακοινώσει τιμή γνωριμίας για προπαραγγελίες στα 5.995€ (600 ευρώ φθηνότερα από την κανονική) – επεκτείνει την προσφορά και για την επόμενη παρτίδα.

Nα υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σκούτερ με το γνωστό BMW C 400 GT, όπως αποδεικνύεται και από το παρακάτω, πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

Το βίντεο γυρίστηκε στην Κίνα και δείχνει  αποσυναρμολογημένα τα δυο σκούτερ μέχρι τελευταίας βίδας, όπως και τις μικρές διαφορές που έχουν στον εξοπλισμό τους!

Το σκούτερ της Voge φοράει φυσικά τον αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και επιδόσεων υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο κινητήρα, που έχει προκύψει από τη συνεργασία της Loncin (μητρική της Voge) με την BMW.

Ο κυβισμός του είναι 349 cc και η ιπποδύναμη ανακοινώνεται στους 29 ίππους.

Οι τροχοί του είναι 15 ιντσών μπροστά και 14” πίσω και φορούν τα πολύ καλά ελαστικά Pirelli Angel, σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα.

Τα φρένα είναι τρία δισκόφρενα (με δικάναλο σύστημα ABS της Continental) διαμέτρου 265mm, με τα δύο μπροστινά να χρησιμοποιούν τετραπίστονες δαγκάνες της J. Juan, που είναι πλέον θυγατρική της Brembo.

Παράλληλα υπάρχει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCSraction control).

Εντυπωσιακή είναι και η λίστα του εξοπλισμού του Voge SR4 που περιλαμβάνει: κάμερα (Dash Cam) μπροστά στο φέρινγκ (!), έγχρωμη οθόνη TFT 7” με συνδεσιμότητα bluetooth και λειτουργίες πολυμέσων.

Eπίσης διαθέτει Cornering lights, φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, σύστημα TPMS (παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο), μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα για δύο κράνη, αλλά και δύο ντουλαπάκια στην ποδιά που κλειδώνουν, και χειρόφρενο… εκτός των άλλων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν λοιπόν να προπαραγγείλουν το μοντέλο, στην τιμή προσφοράς των 5.995€ μέσα από την ιστοσελίδα www.voge.gr ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα απευθύνονται στο κατάστημα Voge της επιλογής τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την παραγγελία με προκαταβολή ποσού 300€.

Με τον τρόπο αυτό θα δεσμεύσουν την προνομιακή τιμή γνωριμίας, με αναμενόμενη άφιξη του Voge SR4 και παράδοση κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Περισσότερες πληροφορίες: www.voge.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ